Haberler

'Makyajımı Gülben Yaptı!'

Gülben Ergen'in Eşi Mustafa Erdoğan'dan İlginç İtiraf: "Makyajımı Evden Çıkarken Eşim Yaptı!"

GÜLBEN ERGEN'İN EŞİ MUSTAFA ERDOĞAN'DAN İLGİNÇ İTİRAF: "MAKYAJIMI EVDEN ÇIKARKEN EŞİM YAPTI!"

HaberTürk'te yayınlanan 'Bu Gece' programına konuk olan Anadolu Ateşi dans topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Saba Tümer'le, Troya'dan; oğlu Atlas'a uzanan keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Çocuk sevgisinin oğlu Atlas'ın doğumuyla arttığını ifade eden Mustafa Erdoğan, Atlas'ın da dans etmeyi çok sevdiğini söyleyerek 'Anadolu Ateşi ve Troya'yı izlemekten özel bir keyif alıyor. Hiç sıkılmıyor. Sürekli evde Anadolu Ateşi'nin CD'sini izliyoruz. Oyundaki figürleri de yapıyor. Troya'yı izlerken asker gibi yürüyor, Anadolu Ateşi'ni izlerken ise mendil sallıyor' diye konuştu.

Erdoğan, Saba Tümer'in makyajındaki farklılığa dikkat çekmesi üzerine de "Evden çıkarken Gülben yaptı ama altyapı da sağlam değil mi" yanıtını verdi. Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen'in makyaj konusundaki marifetini de gözler önüne sermiş oldu.

Mustafa Erdoğan, ışığından kostümlerine, sahne şovlarından müziklerine kadar birçok ilkle oluşturulan Troya'nın ilk sahnelendiği tarihten bu yana 250 bin seyirciye ulaştığını kaydetti. Ayrıca, Anadolu Ateşi altyapısı kapsamında, 750 çocuğa Anadolu repertuarını öğretmeye başladıklarını ve gelecekte İstanbul'u, daha sonrasında da Çanakkale'yi anlatan bir proje gerçekleştirmeyi hayal ettiklerini belirtti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title