Haberler

Zekai Tunca Pursaklar'da Konser Verdi

Türk sanat müziği sanatçısı Zekai Tunca, sevilen şarkılarıyla Pursaklar’da konser verdi.

Türk sanat müziği sanatçısı Zekai Tunca, sevilen şarkılarıyla Pursaklar'da konser verdi. İlçe halkı konsere büyük ilgi gösterdi.

Pursaklar Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Şehit Salim Akgül Parkı'nda sahne alan sanatçı Zekai Tunca, hayranlarıyla buluştu. Sevilen şarkılarıyla Pursaklar halkına keyifli bir gece yaşatan Zekai Tunca'nın konserine Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Spor Koordinatörü Salih Yergin de katıldı. Gece geç saatlere kadar devam eden konserin keyfini çıkartan ilçe sakinleri, doyasıya eğlendi. Yakın bir zamanda kolunun kırılmasına rağmen Pursaklar konserini iptal etmeyen Zekai Tunca, yaptığı konuşmada "15 yıl önce Pursaklar'a gelmiştim. Şimdi tekrar buraya gelince Pursaklar'ı tanıyamadım. Çok büyük bir değişim var. Sayın Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" diyerek duygularını ifade etti.

Konsere katılarak hemşehrilerini ve Sanatçı Zekai Tunca'yı yalnız bırakmayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaptığı konuşmada "Zekai kardeşime teşekkür ediyorum. Tebessüm Şehri'nde çok güzel bir akşam yaşattı. Rabbim başarılarının devamını nasip etsin" dedi. Konser sonunda Başkan Çetin, gecenin anısına çini üzerine Zekai Tunca yazılı bir levha hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Tunca Magazin Haberler

title