Haberler

    Yaman ve Rüya'nın Aşkı Sarsılmaz Güvenlerini Sınayacak

    Güncelleme:

    Neslihan ve Güven'in yirmi yıllık aşkları tüm engelleri aşarken, Yaman ve Rüya'nın aşkı Melek'in akıbetiyle sınanacak.

    Neslihan ve Güven karşılarına çıkan tüm engellerin ardından yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Serhan onlara kurduğu oyunun patlayacağı anı keyifle beklerken, Güven ve Neslihan aşkın her engeli aşacağı inancına kendilerini kaptırmıştır.

    Fakat bu aşk, kardeşliklerini yeni yeni kabullenen Yaman ve Alaz'ı eski günlere döndürecek gibidir. Alaz'ın Asi'ye olan aşkı ise aralarındaki sınıf farkıyla sınanmak üzeredir. Aşkları bu sınavı da aşacak kadar kuvvetli midir?

    Yaman'ı küçükken aslında kimin kaçırdığı sırrı ise artık kaçınılmaz bir şekilde adım adım çözülme yoluna girmiştir. Neslihan'ın nihayet mutluluğu bulduğuna inanan Feride de taşıdığı bilgileri polisle paylaşmaktadır.

    Elif, Şebnem'in ve ona suç ortaklığı ettiğine inandığı Rüya'nın peşindedir. Melek'in söylediklerinden sonra Rüya artık annesini gerçekleri anlatması için sıkıştırır. Fakat öğrendiklerini Yaman'la paylaşması mümkün olacak mıdır?

    Gerçekler mi daha güçlüdür, yoksa ikisinin birbirlerine karşı sarsılmaz güvenleri mi? Yaman'la Rüya'nın aşkı da Melek'in akıbetiyle sınanmak üzeredir.

    Kaynak: Magazinkolik / Magazin

    Dizi Magazin Güncel Haberler

    Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

    Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

    Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

    Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı

    Bakmadan Geçme

    Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı? PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR MU? Paris Olimpiyatları'nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Paris Olimpiyatları'nda Fransız koşucunun açılış törenine başörtüsüyle katılmasına izin verilmedi! Olay ne, ne oldu? CUMA MESAJLARI || En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli cuma mesajları MasterChef Türkiye ana kadroya giren 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef kim kazandı? 26 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? Adım adım cuma namazı kılınışı 26 Temmuz Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Cuma namazı İstanbul, Ankara, İzmir'de kaçta? İL İL CUMA NAMAZI SAATİ 26-27 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 26-27 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26-27 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    Genç avukat, bürosunda başından vurulmuş halde ölü bulundu

    Genç avukat, bürosunda başından vurulmuş halde ölü bulundu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title