Haberler

Serdar Ortaç: Bir telefona 23 bin TL veremem

Güncelleme:

Pop müziğinin başarılı ismi Serdar Ortaç, önceki akşam Etiler'deydi. Ortaç, iPhone 12 Pro'nun 23.600 TL'den satışa sunulması hakkında konuştu. Ortaç, "O parayı veremem, bütçemi sarsar" dedi. İşte Ortaç'ın gündeme ilişkin flaş açıklamaları...

Sevgilisi Seçil Gür'ün yeni şarkısı için toplantısı olduğunu ifade eden Ortaç, "Seçil her şeyin en iyisini hak ediyor. Bende olabildiğine destek olmaya çalışıyorum" dedi.

'CHLOE HAKKINDA KONUŞAMAM'

Eski eşi Chloe Loughnan hakkında konuşmama kararı alındığını da doğrulayan Ortaç, "Mahkemenin almış olduğu bir karar var. Bu ortak alınmış bir karar." diyerek detay vermekten kaçındı.

'23 BİN TL BÜTÇEMİ SARSAR'

iPhone 12 Pro'nun 23.600 TL'den satışa sunulması hatırlatılan Serdar Ortaç, "Ben bir telefona o kadar para veremem. Daha doğrusu bütçemi sarsar. Durumum iyi olsaydı verirdim. Milyonları olan bir insanı 23 bin TL etkilemez ama ben bu süreçte öyle bir para vermem." dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Serdar Ortaç Haberler

500

Yorumlar (8)

.:

ARVADINA BENDEN BOŞANMA DİYE MİLYON PARA VERİYON AMA :D

0
2
yanıtYanıtla
kerim:

serdar ortaç''a bile bunu yapan hayat bize neler yapmaz :D

1
0
yanıtYanıtla
Mert:

Helal abi 23bin nedir ki sen 230 bine zar atmış adamsın

1
0
yanıtYanıtla
xhakanozturk:

Kameralara karsı öyle konuşmuş son model kullanmayı sever sanatcılar

0
0
yanıtYanıtla
sebahattin:

çok zengin tanıdığım biri var 47 yaşında ayda 350 binlira kira geliri olan gayrimenkulleri var diğer gelirleriye 550 bin lira geliri var adamın elindeki telefonu eski nokia tuşlu telefon istese kıralını alır otomobilide megane sorduğumda da ben çocuk gibi oyuncak yarıştıracak çocuk beyinli kalsaydım aylık 550 bin gelire erişemezdim

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Aynen öyle hakkıyla zengin olan çoğu insan mütevazı yaşar.

yanıt0
yanıt0
Can:

Serdar Ortac Has Adamdir! Adamda Para var tabiki ama ulu orta göstetis yapmiyor. HELAL OLSUN!

0
0
yanıtYanıtla
serdar:

ne parası parasımı kalmış kumarda yemiş ne varsa yazık

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title