Haberler

Şahan'a, Zeki Alasya Tepkisi!

Güncelleme:

Şahan Gökbakar, usta oyuncu için başsağlığı mesajı yerine Recep İvedik 4 filminin reklamını yayınladı. Bazı takipçileri Şahan'ın bu paylaşımına tepki gösterdi.

Usta oyuncu Zeki Alasya bugün hayatını kaybetti. Alasya, karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

72 YAŞINDAYDI

Hastaneden yapılan açıklamada, "Karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri tedavisi devam etmekte olan Zeki Alasya bugün saat 10.32'de vefat etmiştir." denildi.

18 Nisan 1943 doğumlu olan Alasya 72 yaşındaydı.

TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRDI

Sanatçının ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı. Şahan Gökbakar ise başsağlığı mesajı yerine bugün TV8'de yayınlanacak olan Recep İvedik 4 filminin reklamını yayınladı. Bazı takipçileri Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımına tepki gösterdi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Şahan Gökbakar Zeki Alasya Magazin Haberler

500

Yorumlar (134)

kamilMobil-ANDROID:

onun namazi kilinmamali bence

55
19
yanıtYanıtla
HAKEMMobil-IOS:

Zeki Alasya'ya en çok hakaret edene makarna, bulgur ve 1 ton kömür vereceklermiş. Bence namazı kılınacağını bilse kahrından daha erken ölürdü. Namazınızı kendinize saklayın ölüyü de rahat bırakın. Hadi makarnaya yardırın.

4
66
yanıtYanıtla
öncü nesil:

helal olsun şahan müslümana baş sagliği dilenir din düşmanı na degil ellerine saglık

22
22
yanıtYanıtla
deli:

Islam düşmanı şimdi hesap verıcek

23
21
yanıtYanıtla
ghhMobil-ANDROID:

Nezaman dan beri masonlara taziye dileniliyor

26
17
yanıtYanıtla
Men-de-burMobil-IOS:

Akrabasımı zeki alasya dilemek zorundamı hakaretmi etmiş yok ee daha ne olacaktı yapmacıklık ta yapmamış. Sevdiğim biri değil ama saçma eleştirilmesi

23
19
yanıtYanıtla
ozzanmobilWeb@haberler.com:

Bu Adam icindeki hayvani disari cikartarak para kazandi sanatla sanatciyle ilgisi yok vucuduna kil yapistirmasina gerek yoktu hayvan oldugu zaten anlasiliyor

39
3
yanıtYanıtla
aaa:

Zeki Alasyanın onda biri etmez adam. . Hanzo tiplemesi. .

18
23
yanıtYanıtla
MuratMobil-ANDROID:

Sizene adam mecburmu.

26
11
yanıtYanıtla
aloomobilWeb@haberler.com:

Onun mason olma hakki kadar.sahaninda reklam koymaya hakki var.

23
11
yanıtYanıtla
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title