Haberler

Osmanlı Tokadı'na İki Yeni Transfer

TRT1 ekranlarında her cumartesi akşamı izleyici ile buluşmaya devam eden tarihi komedi dizisi “Osmanlı Tokadı”nın yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Ferdi Kurtuldu ve Emir Benderlioğlu katıldı.

Duka film imzalı yapımcılığını Özkan İpek’in yönetmenliğini Battal Gazi ve Kara Murat filmlerinin setinde yetişen yönetmen Hakan Gürtop’un yaptığı senaryosunu Resul Ertaş ve Oktay Berber’in yazdığı Osmanlı Tokadı’nın oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı. En son Sakarya Fırat dizisinde oynayan Ferdi Kurtuldu dizide Soyu eski Bizans’a dayanan inşaat sektörünün parlayan yıldızı müteahhit İskender Demiroğlu’nun kirli işlerini yürüten Demir karakterini canlandıracak.

Emir Benderoğlu ise İskender’in kızı Vildan Atasever ( İstanbul) ile evlenmesini istediği, yakışıklı ve kültürlü bir genç olan Ateş karakterini canlandıracak.

Diziye dahil olmadan önce diziyi izleme fırsatı bulduklarını belirten Ferdi Kurtuldu ve Emir Benderoğlu , “Dizi çok ince mesajlar veriyor. Güldürürken düşündüren bir proje de olmaktan mutluyuz”dediler.

Kaynak: Star / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title