Haberler

Lindsay Lohan Yunan İş Adamıyla Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

Skandallarıyla ünlü Lindsay Lohan'ın Yunan iş adamı Dennis Papageorgiou ile birlikte olduğu iddia edildi.

Son aylarda eski nişanlısı Egor Tarabasov'la olan kavga görüntüleriyle magazin gündeminden inmek bilmeyen Lindsay Lohan, Rus milyarderi nişanlısını çabuk unuttu. Skandallarıyla ünlü aktrisin, Yunan iş adamı Dennis Papageorgiou ile birlikte olduğu iddia edildi.

OLAYLI BİR ŞEKİLDE AYRILDI

30 yaşındaki Lindsay Lohan'ın aşk hayatı son dönemlerde oldukça hareketli. Lohan, büyük aşk yaşadığı 23 yaşındaki Rus milyarderi sevgilisi Egor Tarabasov'la olaylı bir şekilde ayrıldı. Tarabasov'un kendisine şiddet uyguladığını açıklayan Lohan, bir süredir Mikonos'ta tatilde. Ünlü yıldıza yakın kaynaklar ise Lohan'ın Tarabasov'u Yunan iş adamı Dennis Papageorgiou sayesinde çabuk unuttuğunu söylüyor.

DENNIS KURTARICISI OLDU

İddiaya göre, Tarabasov ve Lohan arasındaki fırtınalı kavga esnasında Papageorgiou tarafları ayırdı ve sakinleştirdi. Lindsay Lohan, Mikonos'ta Rakkan adında bir restoran işleten Papageorgiou'nun kendisini 'kurtardığını' söylüyor. Lohan'ın yakın bir arkadaşı, 'Lindsay'in gözü yalnızca Egor'u görüyordu. Ama Egor şiddete eğilimli davranışlarıyla gerçek yüzünü gösterdi. Lindsay'in yalnız kaldığı anda Dennis onun kurtarıcısı oldu. Hatta Dennis, Lindsay'le beraber olabilmek için uzun süredir birlikte olduğu model sevgilisi Noelle Koutra'dan da ayrıldı' açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lindsay Lohan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title