Haberler

Kedicikleri Sadece 5 Kişi RTÜK'e Şikayet Etti

Güncelleme:

RTÜK çağrı hattına 2 günde toplam 622 bildirim geldi. Bildirimlere göre, "en beğenilen program" Adnan Oktar'ın ünlü "Kedicikleri" oldu!

RTÜK, vatandaşların TV'lerde en beğendikleri programlar için bireysel başvuruları değerlendirdi.

KEDİCİKLER REKOR KIRDI

Buna göre, RTÜK Çağrı Hattı, web sayfası ve RTÜK mobil aracılığı ile 2 günde toplam 622 bildirim geldi. Bildirimlere göre, "en beğenilen program", Adnan Oktar'ın ünlü "Kedicikleri" oldu.

SADECE 5 KİŞİ ŞİKAYET ETTİ!

A9 TV'de "Adnan Oktarla Sohbetler" adlı programda dekolte giysileri ve hareketleriyle dikkat çeken Kedicikler, beğeni rekoru kırdı. 2 günde yapılan 622 başvurunun 275'i, Kedicikler'i beğendi. Kedicikler için sadece 5 kişi "Genel ahlaka aykırı" şikayetinde bulundu.

BAŞVURULAR PLANLI MI!

Ancak RTÜK'e göre bu başvurular planlı. Amaç ise, RTÜK'ün "halk seviyor" diyerek ceza kesmeme yönünde değerlendirme yapması. İşte RTÜK'e yapılan bildirimlere göre, dizi ve programlara yönelik değerlendirme:

ADNAN OKTAR İLE SOHBETLER: 275 kişi "beğeniyoruz" dedi. Sadece 5 kişi "ahlaka aykırı" gördü.

BİG BROTHER: 30 kişi, cinsiyet eşitliğine aykırı bularak şikayetçi oldu.

KISMETSE OLUR: 25 kişi,genel ahlak ve manevi değerlere aykırı buldu

ZUHAL TOPAL'LA : 18 kişi genel ahlaka aykırı gördü.

ESRA EROL'DA: 7 kişi genel ahlaka aykırı buldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adnan Oktar Magazin Haberler

500

Yorumlar (37)

tiryakiMobil-ANDROID:

rutuk bir an önce su pisliye son verin

47
3
yanıtYanıtla
Fadime:

Herkes bunlara itiraz ediyor ama Hoca yayına çıktığı zaman izleme 400 binlere varıyor.Bu işte bir iş var Belkide gerçeği herkes biliyor ama bildirmek istemiyor.Ben Kuranı türkçe okuyorum ama Bunlarda kurana aykırı bişey göremiyorum .

6
12
yanıtYanıtla
sesesyMobil-ANDROID:

a9 kanalini izleyen insanlarin aklından şüphe ederim

11
3
yanıtYanıtla
Gökhan:

Hurafelerden kütük ağlamasından banyoda çıplak yıkanılırmı gibi saçma sapan proğramlardan bıkmıştık. Milletimizi şiddet ve yalanlarla asabi ve tedirgin hale getirmişlerdi A9 sayesinde algımız değişti gerçek islamı sevgiyi bilgiyi öğrendik.Allah bize gelenek dinini değil Kurandan soracak.Kuranın emri ise İslam birliği sevgi barış müslümanların mutlu neşeli olmasıdır.Gerçeği örtbas etmeye gerek yok.

8
6
yanıtYanıtla
Gerçek islam:

Peygamberimizden 200 yıl sonra uydurma hadislerle bu dini değiştirmediklerine eminmisin ? Şu an yaşadığımız din Kurana ne kadar uyuyor. Sorgula kardeşim belki A9 dogrusunu yapıyor.Çoğunluk yanlış yapıyor olamazmı ?

5
8
yanıtYanıtla
Mustafa Gök:

Allah bizi kurandan soracağına göre A9 dakilere Kuranın hangi ayetinden dolayı günah yazacak Allah. Cevap : Ya Kurana göre doğru yapıyorlar ama gelenek görenege uymuyorlar. Ama Allah bizi Kurandan soracak !

7
3
yanıtYanıtla
Bekir Mobil-ANDROID:

ben bu 5 programda yayindan kaldirilmali

8
1
yanıtYanıtla
Bafrali:

Yav arkadas ne bu adamin yaptiklari ve söyledikleri nede yanindakilerin ( sözüm ona kediciklerin ) yaptiklari ve söyledikleri din ile islam ile alskasi var. Ben bunu herkesin cok iyi bildigini düsünüyorum. Fakat bu adami ve bu kadinlari kim ne amacla nerden yönetiyor. Bekleyelim bakalim altindan ne cikacak.

8
1
yanıtYanıtla
yağmur:

Otutup güzelce izledim.Ne dediklerini ne anlattıklarını dinledim.Böyle aydın gençler ve böyle aydın bir din anlayışı..yayın hayatında başarılar dilerim

2
6
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

Saçma sapana işlerle uğraşmak istemediğimiz için RTÜK'e şikayet etmedik. Zaman'ımız değerli ama şikayetimizi Allah'a ettik zaten

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title