Haberler

'Kanıt' Heyecan Dolu Bir Bölümle Kanal D'de

Kanal D’nin, beğeniyle izlenen dökü-drama programı “Kanıt”, Perşembe akşamı da heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor.

Kanal D’nin, beğeniyle izlenen dökü-drama programı “Kanıt”, Perşembe akşamı da heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor.

Yapımı ANS Prodüksiyon tarafından gerçekleştirilen, yapımcılığını ve genel yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği, konsept danışmanlığını ve sunuculuğunu ünlü kriminalist Prof. Dr. Sevil Atasoy’un yaptığı, yaşanmış gerçek suç hikâyelerinden yola çıkarak oluşturulan “Kanıt”; zekice yapıldığına inanılan cinayetlerin, hırsızlıkların, adam kaçırmaların yani birçok suç olayının nasıl çözüldüğünü ve hangi noktada kimlerin ne kadar etkisi olduğunu ortaya seriyor.

Suçluların bıraktıkları delillerin nasıl tespit edildiği, uzmanlar tarafından titizlikle nasıl ortaya çıkarıldığının anlatıldığı programda; bir kadının yumurtalıklarından yaşının hesaplanması, kirpiklerde bulunan tozlardan maktulun hangi coğrafyadan geldiği, olay sırasında çevrede bulunan kan izlerinin açısı gibi pek çok ayrıntının, bir suçu çözmedeki yardımı önemi gözler önüne seriliyor. “Kanıt”ın bu bölümünün konusu ise şöyle;

“Sınırda”

Can ve Lale Bıçakçı, bir yıl önce Haziran ayında evlenmişlerdi. Her çift gibi ufak tefek sorunları olsa da, mutlu bir evlilikleri vardı. Evin emektarı Gülcan Çetin, bir sabah eve geldiğinde her ikisini de yatakta kıpırdamadan yatarken buldu. Can ölmüş, eşi Lale ise komadaydı. Olayı aydınlatabilecek tek kişi olan Lale’nin kalbi hastaneye giderken durdu. Doktorlar, Lale Bıçakçı’yı hayata döndürmeye çalışırlarken, başkomiser Orhan ve yardımcısı Selim de, olayı çözmek için soruşturmaya başlamışlardı. Can’ın ölümüne, Lale’nin ise komaya girmesine neden olan sentetik morfin, vücutlarına şırınga ile verilmişti. Bıçakçı çiftini kim, neden öldürmek istemişti? Çiftin yakın dostu ve komşusu Hakan Taner’in olayla bir ilgisi var mı? Eve hiçbir zorlama olmadan girilmişti. Evin emektarı Gülcan Çetin’in planlanan cinayetten haberi var mıydı? Can Bıçakçı’nın psikolojik sorunları olan eski karısı Şeyda Güner, kocasının kendisinden boşanıp Lale Hanım’la evlenmesini bir türlü kabullenememiş ve çifti daha önce defalarca tehdit etmişti. Acaba her şeyi Şeyda mı planlamıştı?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title