Haberler

Jazz, Soul, Blues...

Kübadan Gelen Ünlü Yıldız Xıomara Contrera Arjona Bu Gecce İlk Kez Q Jazz'ın Sahnesinde!

KÜBADAN GELEN ÜNLÜ YILDIZ XIOMARA CONTRERA ARJONA BU GECCE İLK KEZ Q JAZZ'IN SAHNESİNDE!

Dünyanın en iyi caz kulüpleri arasında sayılan, nezih eğlence anlayışı ve kaliteli müzik konseptinin Boğaz'ın doyulmaz manzarası ile birleştiği Q Jazz by Les Ottomans'da caz sanatçılarıyla coşkulu gecceler devam ediyor…

Boğazın en güzel köşelerinden biri olan Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'in bahçesinde yazlık mekana geçen Q Jazz, cazseverlere hayli keyifli gecceler yaşatacak.

Müzik kariyeri süresince, James Brown, Michael Jackson ve Jackie Jackson gibi dünyaca ünlü sanatçılarla birlikte çalışan ve kendisinden övgüyle söz edilen Hazel Payne, göz dolduran sahne performansıyla da Boğaz geccelerine damgasını vuracak.

Ayrıca Q Jazz by Les Ottomans, Akşamüstü Barı ile konuklarına Boğaz'ın panoramik Boğaz manzarası ile sohbete olanak tanıyan kaliteli müziği, Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetleri, doyumsuz içkileri ve Q Jazz'ın ikramı olan leziz "tapas" larıyla iş sonrası yorgunluğun atılması için benzersiz bir ortam vaadediyor.

Hem benzersiz Akşamüstü Bar Keyfi'ni yaşamak hem de müthiş caz yorumlarıyla birlikte romantizmi hissetmek istiyorsanız, bir an önce Q Jazz by Les Ottomans'da rezervasyonunuzu yaptırın

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title