Haberler

Gelin Adayı Esra Erol'un Programını Karıştırdı

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programına katılan gelin adayı Nilgün, taliplerine verdiği tepkilerle herkesi şoke etti.

Adnan Bey'e talip olarak gelen gelin adayı Nilgün, buluşma sonrası olanları anlattı. Yemek yediklerini fakat Adnan Bey'in kendisine sohbet sırasında "sanane" dediğini söyleyen Nilgün çok kırıldığını ve ağladığını ifade etti. Devamında stüdyoda gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Esra Erol, zaman zaman gelin adayını zaptetmekte zorluk çekti.

YILDIRIM NİKAHIYLA EVLENECEKTİM

Hızlı konuşmasıyla dikkat çeken 42 yaşındaki gelin adayı, Adnan Bey "sanane" kelimesini kullanmasaydı onunla yıldırım nikahıyla evlenme kararı almayı düşündüğünü söyledi.

ADNAN BEY STÜDYOYU TERK ETTİ

Adnan Bey'in "Peki ben seninle evlenecek miydim?" demesi üzerine "Evlerim var arazilerim var. Senin gibi gecekonduda oturmuyorum ben" sözleriyle tansiyonu iyice artırdı. Adnan Bey ise "Daha fazla muhatap olmak istemiyorum" diyerek stüdyoyu terk etti. Esra Erol ise Adnan Bey'i programa geri getirdi.

ESRA EROL NİLGÜN'Ü KOVDU

İlerleyen dakikalarda canlı yayına Erzurum'dan bağlanan Abdurrahman Bey, Nilgün'e talip oldu. Fakat Nilgün, Abdurrahman Bey'den elektrik alamadığını söyledi. Bu dakikadan sonra stüdyo yeniden gerildi. Abdurrahman Bey, Nilgün'e "Senin yerin bu program değil" deyince, Nilgün "Ben İstanbul'un yerlisiyim, şov yapmaya gelmedim. Senin gibi dağdan gelmedim" şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine araya giren Esra Erol, Nilgün'e "Bir daha bu programa gelme" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

500

Yorumlar (77)

Nahre:

RTÜK ne halt eder ben anlamadım. Bu programların derhal yasaklanması lazım. Böyle rezalet halka reva görülür mü?

52
2
yanıtYanıtla
ahmet:

adamı allah korumuş

37
3
yanıtYanıtla
turkishh:

ulann esra bu kadınları sen cıkarmıyo musun zaten oraya şov yapsınlar diye? bide onlara kızıyosun kamile ya ! ulan senin onlardan ne farkın var yaptıgın prorgam cok sosyal programmış gibi bi de afra tafra yapıyosun

31
1
yanıtYanıtla
ANTEPLİ:

KIZLAR EVLENMEKTE YAŞINIZI GEÇİRMEYİN, ACELE EDİN, BAKIN GECİKİNCE KAFAYA VURUYOR İŞTE :)

25
1
yanıtYanıtla
ali:

elin devletlerinde eyitim programları izlenir bizim gereksiz tv lerde çöpçatanllık yazık tek kelime ile yazık

23
2
yanıtYanıtla
Alper Alper:

Adnannnnnnnnnn. Verilmiş sadakan varmış. Allah bununla yanlışlıkla evlenen adama zaten cenneti verecektir. Bu Nilgün hayat boyunca bir saniye bile çekilmezçekilmez.

20
1
yanıtYanıtla
akıl hocası akil bey:

bu devirde bu programlardan evlenmek enayilik resmen . al bir suriyeli kuma veya kıy bir iranlıya muta nikahı olsun bitsin. . .

2
18
yanıtYanıtla
memoli-gölcük:

esra erol adamım diye proğram yapıyorsa anında postalaması gerekirdi bu edepsiz kadını

18
1
yanıtYanıtla
hhhh:

ajdar ın kadın versiyonu:-)

19
0
yanıtYanıtla
savaş:

seviye sıfır eksi 500 seviye

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title