Haberler

Fatma Girik Çaresizce Hayat Arkadaşının İyileşmesini Bekliyor

Güncelleme:

Türk sinemasının ünlü yıldızı, 145 gündür yoğun bakımda tedavi gören hayat arkadaşı Memduh Ün'ün iyileşmesini bekliyor.

Türk sinemasının ünlü kadın yıldızlarından Fatma Girik, 145 gündür Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir özel hastanede yoğun bakımda tedavi gören hayat arkadaşı 95 yaşındaki ünlü yönetmen Memduh Ün'ü yalnız bırakmadı. Girik her sabah hastaneye gidip, çaresiz bir şekilde kafeteryada Ün'den gelecek iyi bir haber bekliyor.

EVİNDE RAHATSIZLANMIŞTI

Ünlü yönetmen Memduh Ün, geçen 11 Kasım'da hayat arkadaşı Fatma Girik ile yaşadığı Torba Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlandı. Bodrum'da özel hastaneye kaldırılan Ün'e akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon ve yaşa bağlı organ yetmezliği teşhisi konuldu. Ün, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

İYİ BİR HABER BEKLİYOR

Ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik, 145 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren hayat arkadaşını yalnız bırakmıyor. Hergün saat 08.30'da hastaneye giden Girik doktorlardan bilgi alıp, tüm gününü kafeteryada bir köşede oturup, gelecek iyi bir haberi bekliyor. Her gün aynı sandalyede oturup, saat 19.00'a kadar bekleyen Girik, akşamları ise çaresiz eve dönüyor.

"ZİYARETİNİ BİR GÜN BİLE AKSATMADI"

"Fatma Hanım asla ümidini kaybetmedi" diyen yakınları, "Memduh Bey'in iyileşeceğini ve birlikte bir gün evlerine dönecekleri günü bekliyor. Bugüne kadar hastanedeki ziyareti bir gün bile aksatmadı. 'Evde bekle' tekliflerimizi ise asla kabul etmedi" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fatma Girik Memduh Ün Bodrum Muğla Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (81)

Anti yobaz:

Artistlerin hangi hayirli bir isle mesgul olduklarini, biri bana anlatsin, , PKK, ve DHKP-C gibi örgütlerin ülkemizi ne hale getirdigini cok iyi biliyorum, , artistlerin bu vatana yaptigi kötülükleri biri bana anlatsin, , 92 yillik laik sistemin bütün kaymagini yiyen bu artist ve müzisyen tayfasi oldugunu birileri bu topluma söylesin artik, ,

25
67
yanıtYanıtla
hilafetmobilWeb@haberler.com:

Allaha inanmıyan bir kadın Allahtan şifa beklemez.

20
54
yanıtYanıtla
YORUM:

95 YAŞINDAKİ ADAMA DUA ETSEN NE OLUR KAÇ YAŞINA KADAR DAHA YAŞAYACAK Kİ

25
27
yanıtYanıtla
Şamil kürşatmobilWeb@haberler.com:

Acil şifalar dilerim

41
1
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Bunlar evlimiydi. Yoksa beraber yaşamın bu ülkedeki kötü örnek ilkleri miydi.

19
21
yanıtYanıtla
Kılınç Ali Mobil-IOS:

Bakıcıya baksana Ağzındaki sakıza bak terbiyesiz

9
26
yanıtYanıtla
AKKAYA:

nereye kadar ölüm mutlak gelecek Ölüm öldürülmüyor kabir kapısı kapanmıyor ona göre yaşamak lazım

29
4
yanıtYanıtla
ERGİN TOYER:

96 YAŞINDAKİ BİR İNSAN HAKKINDA YORUM YAPARKEN İNSAFI, İNSANİYETİ UNUTMAMAK EN ÖNEMLİSİ DE TERBİYELİ OLMAK GEREKİR!!!

25
8
yanıtYanıtla
gızıl goministmobilWeb@haberler.com:

Bende bunu niye aday yapmadılar diye düşünüyordum. Demekki bizim goministler hasta diye yapmamış.

14
18
yanıtYanıtla
LALİ03:

CENABI HAK ŞİFASINI VERSİN

25
5
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title