Haberler

Caner Erkin, Asena'nın Yüzüne Bakmadı: O Kadınla Anılmak İstemiyorum

Güncelleme:

Milli futbolcu Caner Erkin, 23 Nisan'da oğulları Çınar için bir araya geldiği Asena Erkin için "O kadınla anılmak istemiyorum" ifadesini kullandı.

Antalyalı üniversite öğrencisi ile gündeme gelen Caner Erkin'in gönlünü güzel oyuncu Şükran Ovalı'ya kaptırdığı iddia ediliyor. Son dönemde aşk hayatıyla da gündeme gelen ünlü futbolcu Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay, oğulları Çınar için bir araya geldi. Mekandan çıkarken görüntülenen ikiliden Erkin, gazetecilere, Asena Atalay ile anılmak istemediğini söyledi.

HİÇ KONUŞMADILAR

Habertürk'ün haberine göre, Caner Erkin ve Asena Atalay boşanma sonrası oğulları Çınar için Ortaköy'de bir araya geldi. 23 Nisan'ı oğulları Çınar'la birlikte kutlayan ikili, dört saat boyunca neredeyse hiç konuşmadı.


"O KADINLA ANILMAK İSTEMİYORUM"

Atalay mekandan koşar adım ayrılırken; Erkin ise bir görevliyle muhabirlere haber gönderip Asena için "O kadınla anılmak istemiyorum. Lütfen bir şey sormasınlar" diye ricada bulundu.

Caner Erkin, oğluyla keyifli dakikalar geçirdi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Caner Erkin 23 Nisan Magazin Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500

Yorumlar (5)

T.C.:

ne olursa olsun eski eşin o senin, çocuğunun annesi, bir hayat paylaşmışsınız böyle sözler seni küçültür başka da bir şey olmaz. .

5
22
yanıtYanıtla
misafir:

o kadın diye bir şey dememiştir sallamayın şimdi habere bak ya

12
1
yanıtYanıtla
AFERİN LEN:

AKILLANDIN GALİBA

9
0
yanıtYanıtla
azad:

Şükür ki Şükran var. Şükran Caneri adam etmiş galibam

5
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Diğer kadın için demiştir. . Asenayla dostça ayrıldık demişti sonuçta çocuğunun annesi. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title