Haberler

Çağatay Ulusoy'un Karakteri Şaşırttı!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni dizi projesi ile sevenlerini heyecanlandıracak. Ulusoy'un 'Centilmen' adlı dizide bir jigoloyu canlandıracağı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı "Terzi" dizisinin çekimlerini tamamlandı. 21 Eylül itibariyle dinlenmeye çekilen Ulusoy kısa bir de yurt dışı tatili yapıp kafasını dinledi. Başarılı oyuncu bu arada yeni bir diziyle de el sıkıştı.

YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Ulusoy'un yeni dizisinin adı "Centilmen..." Deniz Madanoğlu'nun yazdığı diziyi Onur Bilgetay yönetecek. Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın patronu olduğu OGM Pictures'ın üstleneceği dizi tıpkı "Terzi" gibi, Netflix'te seyirciyle buluşacak.

JİGOLOYA HAYAT VERECEK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin en çarpıcı tarafı da Ulusoy'un hayat vereceği karakter… Farklı roller canlandırararak oyunculuktaki başarısını gözler önüne seren Ulusoy, bir jigoloya hayat verecek. Dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da doğan Çağatay Ulusoy, oyuncu ve modeldir. Ulusoy, anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni kökenli bir ailede doğdu.

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü'nde tamamladı ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Bu diziyle yıldızı aniden parladı.

ÇAĞATAY ULUSOY KAÇ YAŞINDA?

32 yaşındaki genç oyuncu, 1.84 boyunda 81 kilodur. Oyuncu yaşadığı kilo değişimleriyle zaman zaman gündeme gelmiştir. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, 6 yıldır oyuncu Duygu Sarışın ile birliktedir.

ÇAĞATAY ULUSOY ROL ALDIĞI PROJELER

Adını Feriha Koydum

Emir'in Yolu

İçerde

Medcezir

Hakan: Muhafız

Barbaros

Yeşilçam

Anadolu Kartalları

Delibal

Kağıttan Hayatlar

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Çağatay Ulusoy ulusoy Eylül Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title