Haberler

Benim Rol Modelim Madonna Olamaz!

Pop müziğe alternatif bir yorum kazandıran ve eşcinsel kimliğini gizlemeyen Sam Sparro, rol modelinin Elton John olduğunu söylüyor: Bazı eşcinseller gibi....

Modayı sokaklara taşıyan Adidas Originals, geçen iki yılda yarattığı parti konseptini; bu yıl daha da genişletiyor. Mark Ronson, Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets, The Away Days'in de katılacağı 'all originals party'nin ağır toplarında biri de; pop müziğe alternatif bir yorum kazandıran Sam Sparro. 6 Ekim Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda gerçekleşecek partide hayranlarıyla buluşacak olan Sparro, sorularımızı yanıtladı...

Şarkıcı olan babanız size ne kadar rol model oldu?

Babam bir şarkı yazarı olarak adeta bir şairdi; harika sözler yazardı ve duygularını çok güzel ifade ederdi. Şarkı yazarlığı tarafımı babamdan aldığım söylenebilir. Ayrıca babamın sahne kişiliği de çok renkliydi; harika bir konuşmacıydı ve bir şarkıcı olarak sahneye de çok hakimdi.

Ruhani biri olduğunuzu ancak din olgusuyla çok fazla ilgilenmediğinizi söylemişsiniz; peki aşka inanıyor musunuz?

Aşk bence çok büyük bir güç. Hem herkesi, hem de dünyayı değiştirebilecek bir güç... Beni çok değiştirdiğini söyleyebilirim. Şimdilerde yeni bir aşk yaşıyorum ve ruh halimi çok değiştirdiğini de itiraf edebilirim.

İngiliz 'Attitude' dergisi sizi pop dünyasının yeni 'eşcinsel süper kahramanı' olarak tarif etmişti ve siz de kimliğinizi hiçbir zaman saklamadınız. Peki, sizi kendinizi ifade etmek konusunda cesaretlendiren şarkıcılar oldu mu?

Kendi gibi olabilen herkesi seviyorum; kendini olduğu gibi ifade etmekten çekinmeyen şarkıcılar da hoşuma gidiyor. Bir eşcinsel şarkıcı olarak Elton John'un benim için bir rol modeli olduğunu söyleyebilirim. Zeki, yetenekli ve aynı zamanda eğlenceli bir rol modeli olarak Elton John'u çok seviyorum. Birçok eşcinsel Madonna gibi kadın figürleri model alıyor; ben de onun birçok işine hayranım ama bir kadını rol modeli olarak hiç düşünmedim.

İSTANBUL AKLIMI BAŞIMDAN ALDI

Daha önce küçük bir tatil için İstanbul'a gelmişsiniz; İstanbul'da en çok neleri sevdiniz? İstanbul aklımı başımdan aldı. Herkes çok sıcakkanlıydı. Yemekler harikaydı ve gece hayatı çok renkliydi. Taksim'de harika house müzik çalan kulüplere gittik. Boğaz'da gezdik. Cihangir'de hamama bile gittim. İstanbul için sabırsızlanıyorum.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Elton John İstanbul Madonna Adidas Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title