Haberler

Aydemir Akbaş, O Ses Türkiye'ye Damga Vurdu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, O Ses Türkiye'deki sahne performansıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşı özel programına ünlü oyuncu Aydemir Akbaş performansıyla damga vurdu.

Aydemir Akbaş, O Ses Türkiye'ye Damga Vurdu

KAHKAHA TUFANINA SEBEP OLDU

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına katılan Aydemir Akbaş, enerjisiyle izleyicileri coştururdu. Aydemir Akbaş, sahne performasının ardından Beyazıt Öztürk'e yaptığı 1 Nisan şakasını anlattı. Beyaz'ın endişeli haline dayanamadığı söyleyen Aydemir Akbaş, şakayı yarıda kesmek zorunda kaldığını anlattı. Acun Ilıcalı tarafından ekrana getirilen kamera şakasının görüntüleri kahkaha tufanının kopmasına neden oldu.

Aydemir Akbaş, O Ses Türkiye'ye Damga Vurdu

HADİSE'Yİ SEÇTİ

Aydemir Akbaş programın sonunda çalışmak istediği jüri üyesi olarak Hadise'yi seçti.

Aydemir Akbaş, O Ses Türkiye'ye Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Aydemir Akbaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

ASLI:

Adam Kaç Yaşına Gelmıiş-Haalaa Daha Eglencelere Katılıyor..Halbuki Tövbe Etmesi Gerekirdi,,,Camiden Hiç Çıkmaması Gerekirdi.

13
16
yanıtYanıtla
YA BEN SENİN ZİHNİYETİNE BİLMEMNEYAPAYIM:

ASMALI

yanıt3
yanıt7
ADINIZI YAZNKİİİ:

SEN ZZ EBANİ YADA DÜRBÜNLÜ OLMALISIN. SEN SAHTECİ ASLI MALAĞISIN

yanıt6
yanıt6
CELALI:

LAN SIZ NE PIS INSANLAR OLDUNUZ, ONCEDEN MILLET IYI KOTU YORUM YAPARDI, SIMDIKI YORUMLAR YOK CENNETE GIRECEK, YOK HARAMDIR, LAN MANYAKMISINIZ IMAMMISINIZ MUFTUMUSUNUZ SIZE MI KALDI. BOYLE YAPARAK ADAMIN DINE BAGLANACAGI VARSADA ADAMI SOGUTUP SIZ GUNAHA GIRIYOSUNUZ PIS HERIFLER.

16
7
yanıtYanıtla
Celali kardes:

O da bu tavırlarıyla dine bağlanacak bir sürü insana kötü örnek oldu. Amaç sadece doğruları söylemek. Uzuldugumuzden söylüyoruz. Onun içind e üzülüyoruz. Allah sana hidayet versin kardesim kalp gözünü aç.

yanıt2
yanıt7
Emekli Muallim:

HADİSİ ŞERİF:**Kimki Bir Kavme Benzerse Oda Onlardandır**(Ebu Davut)Yani:Bir Müslüman Gayri Müslimlerin Dinimizce Günah Sayılan Adetlerini Geleneklerini Taklit Ederse Oda Onlardandır..demektir.yani kafir olur demektir..YILBAŞI gayrimüslimlerin çok önem verdiği kutsal saydıkları önemli bir gelenektir..hiçbir müslüman Yılbaşını kutlayamaz aksitaktirde imanını kaybeder.

8
4
yanıtYanıtla
Ömer:

Hayyam kardeş bunlar güzel şeyler dememiş arkadaş bize ait olmayan bir dinin bayramının bu kadar benimsenmesini yadırgamış, saydığın vukuatlar da dinen yasak

yanıt2
yanıt0
bayram:

aydemir abi çok pozitif harikasın yaşlı olmak bitiş değil hayatın akışı

7
4
yanıtYanıtla
bayram:

kardeş benden başka bayram da varmış

yanıt3
yanıt0
bayram:

herkese mutlu sağlıklı seneler

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title