Haberler

Ali'ye Hediye Yağmuru

Güncelleme:

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in oğulları Ali, 3. yaşına bereketli girdi.

Milyonları ekrana kilitleyen dizi Karadayı'nın Feride'si Bergüzar Korel ile oyuncu eşi Halit Ergenç'in oğulları Ali, önceki gün düzenlenen görkemli bir partiyle 3. yaş gününü kutladı.

GANGNAM OYNADILAR

Yeniköy'deki Let's Play adlı mekandaki partiye; Doğa Rutkay, Melike İpek Yalova, Güzide Duran ve Bülent İnal gibi isimler katıldı. Hayli neşeli geçen parti, Ali'nin "Şimşek Mcqueen" figürlü pastasının kesilmesiyle başladı. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, "Paşam" diye sevdikleri oğullarının partisinde coşup "gangnam dansı" yaptı.

Ünlü çiftin dansı, partiye katılan konuklardan büyük alkış aldı. Parti çıkışında Ali'ye alınan hediyelerin paketleri, ünlü çiftin 2 cipinin bagajını doldurdu. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç ise "Oğlunuza ne aldınız?" sorusuna; "Ali, bizim en büyük hediyemiz" diye yanıt vermekle yetindİ.

2 BAGAJ DOLUSU OYUNCAK

Minik Ali'ye alınan onlarca hediye paketi, ünlü çifte ait 2 cipin bagajına bile mekanın görevlileri tarafından güçlükçe sığdırabildi.

Kaynak: Aydın Hamza / Takvim

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Bergüzar Korel Halit Ergenç Doğa Rutkay Yeniköy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title