Haberler

Mide Kanaması Geçiren Ahu Tuğba Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran isimlerin başında gelen Ahu Tuğba, geçirdiği mide kanaması sonrası arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Amerika'nın Miami şehrinden Türkiye'ye döndükten sonra bir süredir Bodrum'da istirahat eden Ahu Tuğba'nın üzüntüden mide kanaması geçirdiği öğrenildi.

"ŞANSSIZLIKLAR YAKAMI BIRAKMIYOR"

Magazinsortie.com 'a konuşan Ahu Tuğba, "Bu aralar şansızlıklar yakamı bırakmıyor. Ben Amerika'dan dönünce kızım kaza yapmış. Araba kullanılamaz halde, Allah'tan Anjelik'te bir şey yok" dedi.

"ÖBÜR TARAFA GİTTİM GELDİM"

Kızının Florida eyaletinde olduğunu ve Haiti'yi vuran Matthew Kasırgası'nın Amerika'nın güney sahillerine ulaşması üzerine yaşadığı stresin daha da arttığını söyleyen Tuğba, "Üzüntüden Bodrum'da mide kanaması geçirdim. Ağzımdan kanlar geldi. Yaşadığım iki günü hiç hatırlamıyorum. Sanırsın ki öbür tarafa gittim geldim. Başka rahatsızlığım da var, tetkikler devam ediyor. Cuma günü sonuçlar belli olur" şeklinde konuştu.

ARKADAŞLARI HASTANEYE KALDIRDI

Ahu Tuğba, arkadaşları tarafından Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırıldığını, Bodrum Devlet Hastanesi'nde tam teşekküllü bir kontrolden geçeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ahu Tuğba Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title