Haberler

Acun, Maddi Sıkıntı Çeken Songül Karlı'ya İş Verdi

Güncelleme:

Acun, kanalının gündüz kuşağını hareketlendirmek için zor günler geçiren Songül Karlı ile el sıkıştı. Karlı, bundan sonra TV8'de izdivaç programı sunacak.

Daha önce Uğur Arslan ile birlikte Fox TV'de "Su Gibi" adlı evlilik programını sunan ünlü türkücü Songül Karlı TV8 ile anlaştı. Karlı, 11 Ocak Pazartesi günü itibariyle saat 12.30'de TV8 ekranlarında izdivaç programı sunmaya başlayacak.

SADECE İZDİVAÇ OLMAYACAK

Programın konseptinin geniş tutulacağı, sevdiğine kavuşmak isteyenler, şifa bekleyenler, "aldatıldım" diyenler, işsizlik çekenler, maddi zorlukları aşıp okumak isteyenlerin programın konusu ve konuğu olacağı öğrenildi.

ESRA EROL TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEMİŞTİ

Acun Ilıcalı evlilik programı fenomeninin ilk temsilcisi Esra Erol'un izdivaç programını Fox TV'den TV8'e transfer etmek istemiş, ancak bu transfer gerçekleşmemiş, Erol Tv8 yerine atv ile anlaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Songül Karlı Fox Tv8 Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (135)

trakyalı:

akape yalakaları

31
14
yanıtYanıtla
karşılık:

karşılığında aacuna ne verdi

34
10
yanıtYanıtla
KOdMobil-IOS:

Acun Ada'm gıbı Ada'm

6
38
yanıtYanıtla
insanMobil-ANDROID:

bunun gecim sikintisi dedigi Allah bilir kac ailenin gecim kaynagi kafardir

36
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Oooo yaşadık desene, taş gibi songülü seyretmek istiyoruz ekranlarda!

21
13
yanıtYanıtla
kenan:

bayılıyorum songülün burnuna, hayalimdeki kadın burnu

3
30
yanıtYanıtla
sudem:

itici yapmacık kadın

15
13
yanıtYanıtla
comolokko:

acun boşta hatun görmesin varyaaaaaaaaaaaaaaaa puhahahah

20
7
yanıtYanıtla
svs:

oh ya ülke ferahlar şimdi bu zor günlerde songül karlının program sunacak olması hepimize iyi gelicek

26
1
yanıtYanıtla
TOKAT:

TV 8 SEN BARİ ŞU İZDİVAÇ PROĞRAMINI YAPMA BE. REZİLLİKLER HAT SAFHALARA ULAŞTI .

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title