Haberler

Düğün Magandası Kurşun Yerine Bulgurla Vurdu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde düğünde pompalı tüfeğin içine konularak ateşlenen bulgur tanelerinin isabet ettiği çocuk ağır yaralandı.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki düğünde kimliği belirlenemeyen bir kişi, düğünde ateş etmek için pompalı tüfeğin fişeğine saçma yerine bulgur taneleri koydu. Fişekleri pompalı tüfeğe yerleştiren şahıs düğünde havaya ateş açtı.

ÇOCUĞU SIRTINDAN VURDU

Pompalı tüfekle ateş açmaya devam eden şahıs, aynı düğünde bulunan Mehmet D. isimli çocuğu sırtından vurdu. Yakın mesafeden sırtına isabet eden onlarca bulgur tanesiyle yaralanan çocuk, ilk önce Bozova Devlet Hastanesi'ne, daha sonra durumu ağır olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa merkezde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tüfeği ateşleyip çocuğu yaralayan şahsın belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa Bozova 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

gag:

dilek

2
0
yanıtYanıtla
5s gold:

ses fişeklerinin içinde bulgur olur , daha fazla ses çıkarsın diye ve Fişegin içindeki plastik tava vardır . . ses fişeg, diye satılır ve öyle bilinir . yakın mesafeden ölümcüldür. 10m mesafeden 5s gold telefonumu parçaladı. tecrübe kazandım. allah şifa versin inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title