Haberler

Madrid: İspanya Kraliyet Ailesinde Çocuk Heyecanı

İspanya Kraliyet Ailesinden Prens Felipe ve Prenses Letizia'nın 1 Yıl Aradan Sonra Yeniden Çocuk Sahibi Olacakları Öğrenildi.

İspanya Kraliyet ailesinden Prens Felipe ve Prenses Letizia'nın 1 yıl aradan sonra yeniden çocuk sahibi olacakları öğrenildi.

Kraliyet varisleri olan Prens Felipe ve Prenses Letizia'nın, doğumunun Mayıs ayında gerçekleşmesini bekledikleri ikinci bir çocuğa sahip olacakları açıklandı. Geçtiğimiz yıl dünyaya gelen prens ve prensesin çocukları Leonor, kendilerinden sonraki tahtın varisi olarak gösterilmiş ve doğumundan sonra İspanya tarihinde ilk kez yapılan anayasa değişikliği ile tahtın varisi ilk kez bir prenses olmuştu. Prensesin ikinci hamileliliğinde İspanyol basınına yansıyan tartışma konuları ise, doğacak olan çocuğun erkek olması durumunda kraliyet önem sırasının, yani taht varisinin tekrar erkek çocuğa geçmesi meselesi oldu.

İspanya basınında önemli yer teşkil eden bir başka konu ise, Prenses Letizia'nın 1 yıl ara ile tekrar çocuk sahibi olmasının bedenini güçsüz düşüreceği ve bu hamileliğin sağlığını olumsuz etkileyebileceği.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title