Haberler

"Maçın Sonucu Üzerinde Hakemin Büyük Etkisi Var"

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne Katılma Hakkını Kazanamazken Sarı -Kırmızılı Takımın Teknik Direktörü Michael Skibbe, Karşılaşmanın İtalyan Hakemi Matteo Trefonilini'yi Eleştiri Yağmuruna Tuttu.

Galatasaray Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kazanamazken sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Michael Skibbe, karşılaşmanın İtalyan hakemi Matteo Trefonilini'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısına, ''Steaua Bükreş takımını Şampiyonlar Ligi gruplarına katıldığı için tebrik ederim'' sözleriyle başlayan Skibbe, ''Fakat öyle zannediyorum ki hepimizin gözlediği gibi, hakemin bu akşamın sonucu üzerinde çok büyük etkisi vardı. Oyunun golü yediğimiz evresinde Steaua Bükreş üzerinde baskı elde etmiştik, onlar kontratak yapıyordu. Bu şanssız golle UEFA Kupası'na gidiyor olduğumuz için çok üzgünüz'' dedi.

Skibbe, ''Şanssızlık, diyerek golün ofsayt olduğunu mu söylüyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Evet gol ofsayttı. Hakem maçın içinde birçok pozisyonda karar vermekte zorlandı. Yardımcıları da kendisine yardım etmekte zorlandı. Top toplayıcı çocuklar iyi idare edilmediler, topları geç verdiler. Steaua Bükreşli oyuncular, maçı sekteye uğratacak şekilde sakatlandılar. İtalyan hakem için iyi bir gece olmadı'' yanıtını verdi.

İlk yarının 10. ile 30. dakikaları arasında orta sahada top tutmakta zorlandıklarını belirten Michael Skibbe, ''Devre arasında bunu uzun uzun konuştuk. İkinci yarıya iyi başladık ve baskı kurduk. Fakat defansa yaslanmış olan rakip, kontrataktan gol buldu. Bu daha sonra işimizi güçlendirdi. Daha sonra orta sahadan oyuncu çıkartıp, forvet oyuna alıp risk aldık'' diye konuştu.

Skibbe, Steaua Bükreş ile oynadıkları her iki maçta şanssız olduklarını savundu.

İlk maçın 4. dakikasında yedikleri golün kalecilerinin bir şanssızlığı olduğunu belirten Alman çalıştırıcı, ''İki maçta şanssızdık. Ancak bu düzeyde maçlara çıktığınızda daha iyisini becermek zorundasınız'' dedi.

Skibbe, Lincol'un Steaua Bükreş maçında formunda olmadığını kabul etti.

Bir gazetecinin, Lincoln'u maçta beğenip beğenmediğini sorması üzerine, ''Bence Lincoln görevini yerine getirdi bu akşam. Onu çıkartıp yerini başka oyuncu ile doldurmaya çalışmamalıydık. Belki formunda değil, bu konuda haklısınız'' diye yanıt verdi.

Bir Rumen gazetecinin, ''Steaua Bükreş Şampiyonlar Ligi'nde ne yapar?'' sorusu üzerine, ''Kurayı beklemeliyiz, hızlı ve tecrübeli futbolcuları var. Özellikle iyi bir gününde Steaua Bükreş her takımı yenebilir'' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title