Haberler

Maçın Ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1-1 berabere kaldıkları Sanica Boru Elazığspor maçına ilişkin, "Kazanmak istedik, 10'a yakın pozisyona girdik, ama istediğimiz sonucu alamadık" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1-1 berabere kaldıkları Sanica Boru Elazığspor maçına ilişkin, "Kazanmak istedik, 10'a yakın pozisyona girdik, ama istediğimiz sonucu alamadık" dedi.

Uygun ve Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maçın ardından birlikte basın toplantısı düzenledi.

Bülent Uygun, Türkiye'de ilk kez bir teknik direktörle beraber basın toplantısı düzenlediklerini belirterek, "Bu da güzelliğin göstergesidir. Hocam benim üstadımdır. Beni yetiştiren, futbolcu olmamı sağlayan, hocalığımda da çok büyük emeği var" diye konuştu.

"Kardeşçe güzel bir maç" yaptıklarını ifade eden Uygun, şunları kaydetti:

"Kazanmak istedik, 10'a yakın pozisyona girdik, ama istediğimiz sonucu alamadık. En azından taraftarlara güzel futbol izlettik. Her iki takıma da başarılar diliyorum."

Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş da maçın genelinde iyi oynadıklarını, ancak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini dile getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında da ikinci yarısında da önemli pozisyonlara girdiklerini ifade eden Kurtuluş, "Geçen hafta ligde kalmayı garantilemiştik. Bugün yeneceğimiz maçı berabere bitirdik. Mersin İdmanyurdu maçından da 3 puan alarak, kötü giden ligi iyi bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ivan Kecojevic ise 90 dakika üstün oynadıklarını, ancak çok sayıda gol kaçırdıklarını kaydetti. Kecojevic, beraberlik için taraftarlardan özür diledi.

-Sanica Boru Elazığspor cephesi

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, çok önemli bir puan aldıklarını söyledi.

Gaziantepspor'un da Sanica Boru Elazığspor'un da ligde zor günler geçirdiğini ifade eden Vural, "Bu beraberlik her iki takım için de önemliydi. İki takım da layık oldukları ligde kaldılar" diye konuştu.

Gaziantepspor'un ilk yarı 5, kendilerinin de 2 pozisyon yakaladığını dile getiren Vural, şöyle devam etti:

"İkinci yarıda rakibin üç, bizim bir pozisyonumuz vardı. Sonuç olarak emeğin ve alın terinin karşılığı bir puan var. Oyuncularıma, taraftarlarımıza ve yönetime teşekkür ediyorum. Çok önemli bir puan aldık. Başarmış olmak çok önemli."

Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler de "Çok mutluyuz. Kritik maçlarda bir puan önemli. Bugün futbol şansı yanımızdaydı" dedi.

Volkan Yılmaz ise Gaziantepspor'un kendilerinden daha iyi oynadığını belirterek, "Bizim için önemli olan puan almaktı. Son haftaya kafamız rahat giriyoruz" değerlendirmesinde bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantepspor Yılmaz Vural Bülent Uygun Elazığspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title