Haberler

Maçın Ardından

Samsunspor Antrenörü Kasım Çıkla, "Spor Toto Kupası müsabakaları genç arkadaşlarımız için bir deneyim oldu" dedi.

Samsunspor Antrenörü Kasım Çıkla, "Spor Toto Kupası müsabakaları genç arkadaşlarımız için bir deneyim oldu" dedi.

Spor Toto Kupası A Grubu'nun son maçında iç sahada oynanan ve golsüz berabere biten Ankaragücü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çıkla, öncelikle tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Spor Toto Kupası'na başlarken genç oyuncular üzerinden bir planlama yaptıklarını ifade eden Çıkla, "16-17 tane oyuncumuz bu müsabakalarda oynayacaktı. Canberk ve Akaki'nin sakatlanması bizim için biraz sıkıntı oluştursa da kadro oluşturmada herhangi bir olumsuzluk yaşamadık" diye konuştu.

Oynanan karşılaşmada iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirten Çıkla, şunları söyledi:

"İki takım da maçı kazanabilirdi. Onların da pozisyonları vardı, bizim de. Biz genç arkadaşlarımızın oynamasını ve deneyim kazanmasını istedik. Arkadaşlarımız 6 müsabakaya çıktı. Genç oyuncularımızın oynadığı maçlar üst düzey takımlarla oldu. Spor Toto Kupası müsabakaları genç arkadaşlarımız için iyi bir deneyim oldu. İlerleyen zamanlarda inşallah Samsunspor genç oyuncularından faydalanacaktır."

-Ankaragücü cephesi-

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu da Spor Toto Kupası'nın genç oyuncular için bir deneyim olacağını belirterek, "Spor Toto Kupası özellikle genç oyuncuların deneyim kazanması yönünde iyi geçti" dedi.

Kutlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"İki takım da ne yazık ki Spor Toto Süper Lig'e veda etti. TFF 1. Lig, iki takımın da yakışmayacağı bir lig. İnşallah iki takım da TFF 1. Lig'de başarılı olarak Spor Toto Süper Lig'e dönüş yapar."

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Anneler Günü Hakan Kutlu Ankaragücü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title