Haberler

Maçın Ardından

Kayserispor'un savunma oyuncularından Eren Güngör, Fenerbahçe'ye 4-0 yenildikleri maçta kötü oynadıklarını söyledi.

Kayserispor'un savunma oyuncularından Eren Güngör, Fenerbahçe'ye 4-0 yenildikleri maçta kötü oynadıklarını söyledi.

Eren, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında ilk yarıda yedikleri çok basit golle motivasyonlarının düştüğünü kaydederek, "Toparlanmaya çalıştık, birkaç tane pozisyona girdik, ama değerlendiremedik. İkinci yarı elime çarpan top maçı belirledi" dedi.

Forvette Alex'in oynamasıyla ilgili bir soru üzerine Eren Güngör, "Alex tartışmasız bu ligde en iyi yabancı oyunculardan biri. İyi bir maç çıkardı. Aşırı zorlandığımı söyleyemem, tam bir forvet olmaması nedeniyle ne zaman ne yapacağını pek kestiremiyorsunuz" diye konuştu.

Zurab Khizanishvili ise bir anlaşmazlık sonucu ilk golü yediklerini belirterek, "Golden sonra Fenerbahçe'ye karşı oynamak, maçı çevirmek kolay olmuyor" ifadelerini kullandı.

Khizanishvili, bu akşam forvette oynayan Alex'in çok değerli ve önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, "Onu ister sağ beke, ister sol beke koyun aynı seviyede futbol sergileyecektir" şeklinde konuştu.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Kayserispor Eren Güngör Fenerbahçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title