Haberler

Lugano'ya Juventus Kancası

Fenerbahçe'nin Uruguaylı Yıldız Futbolcusu Diego Lugano'ya İtalya'nın Güçlü Takımlarından Juventus'un Talip Olduğu İddia Ediliyor.

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldız futbolcusu Diego Lugano'ya İtalya'nın güçlü takımlarından Juventus'un talip olduğu iddia ediliyor.

Uruguay Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Diego Lugano'ya Juventus'un talip olduğu ifade ediliyor. İtalya'da yayın yapan Tuttosport Gazetesi, dün gece oynanan Fenerbahçe-Inter karşılaşmasını izleyen Juventuslu yöneticilerin Lugano'yu yakın takibe aldıklarını ifade etti. Gazete, ayrıca, Lugano'yu Brezilya'da oynadığı dönemde birçok Avrupa takımının da transfer etmek istediğini ve bu kulüplerin arasından o dönem Milan'ın olduğunu da okurlarına aktardı.

İtalya'da yaşanan şike ve bahis skandallarının ardından mahkeme kararıyla ikinci lige düşürülen Juventus, geçtiğimiz sezon İtalya İkinci Ligi'ni (Serie B) şampiyon olarak tamamlayarak yeniden Serie A'ya yükselmişti.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title