Haberler

    Löw: 'Elenmeyi Hak Ettik'

    Almanya ile büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Löw, basın mensuplarına ilk açıklamayı yaptı, “Elenmeyi hak ettik. Ancak bunlar çok derin konular. Detaylı bir toplantı yapacağız ve sonra size gerekli cevapları vereceğiz” ifadelerini kullandı.

    Celal Umut Eren  / Skorer Dış Haberler
    Almanya ile büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak grup aşamasında elenen teknik direktör Joachim Löw, ülkeye dönüş sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Almanya'ya iner inmez Frankfurt Havalimanı'nda basın mensuplarının karşısına çıkan Löw, yaşanan başarısızlığı değerlendirdi.
    Löw, özeleştiri yaparak başladığı konuşmasında, "Neden kaybettik ya da başarısız oldukla ilgili tek bir sebep yok. Gerçekten bir sürü ama bir sürü nedeni var bunun. Takımın performansının bu noktada olması tümüyle benim sorumluluğum. Bazı şeyler olmadı, uygulanamadı. Şimdi bir toplantı yapacağız, her şeyi konuşacağız. Daha sonra da daha net ve açık cevaplar sunabileceğiz sizlere" dedi.
    Kötü bir kupa geçirdiklerinden bahseden Löw, 'Elenmeyi hak ettik performansımıza baktığınızda. Sadece Meksika ve Güney Kore maçları değil, kazandığımız İsveç maçında da iyi değildik. Ancak bunların hepsi çok derin konular ve iyice gözden geçirmeliyiz. Her konuyu detaylıca görüşmemiz ve odaklanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Frankfurt Umut Eren Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title