Haberler

"Lorenzo'nun Yağı" Filmine Konu Olan Lorenzo Odone Öldü

Ailesinin, Daha Küçükken Düştüğü Sinir Hastalığından Kurtarmak İçin Büyük Mücadele Verdiği ve Yaşadıkları "Lorenzo'nun Yağı" (Lorenzo's Oil) Adlı Filme Konu Olan Lorenzo Odone, 30 Yaşında Öldü.

Ailesinin, daha küçükken düştüğü sinir hastalığından kurtarmak için büyük mücadele verdiği ve yaşadıkları "Lorenzo'nun Yağı" (Lorenzo's Oil) adlı filme konu olan Lorenzo Odone, 30 yaşında öldü.

Lorenzo'nun babası Augusto Odone, doktorların hastalığa yakalanmasının ardından iki yıl ömür biçtiği oğlunun önceki gün Florida'daki evlerinde 30. yaş gününü kutlamasından bir gün sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

Augusto Odone, Lorenzo'nun akciğerine yiyecek kaçması üzerine aspirasyon pnömonisi geçirdiğini, ardından şiddetli kanama başladığını, cankurtaran evlerine ulaşamadan da öldüğünü ifade etti.

Oğlunun küllerini 2000 yılında ölen karısının külleriyle karıştırmayı planladığını belirten Augusto Odone, evini sattıktan sonra memleketi İtalya'ya dönmeyi ve oğlunun anısına bir kitap yazmayı planladığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title