Haberler

Liverpool'dan Uğurcan için 18 milyon poundluk teklif

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ali Ağaoğlu'nun teklif gelmedi dediği Uğurcan için İngiliz ekibi Liverpool devrede... Dev kulüp, genç kaleciyi transfer etmek için 18 milyon poundu gözden çıkardı.

Trabzonspor'da gösterdiği performansla sezonun parlayan isimlerinden olan Uğurcan'a İngiltere'den talip var. Genç file bekçisini isteyen kulüp ise Liverpool...

İngiltere'nin önde gelen gazeteleri arasında yer alan The Sun, Alisson Becker'in arkasını sağlama almak isteyen Merseyside ekibinin Uğurcan'ı listenin ilk sırasına yazdığını duyurdu. Haberin içeriğinde ise Liverpool'un Uğurcan için 18 milyon poundu gözden çıkardığı bilgisine yer verildi.

TRABZONSPOR'A ODAKLANDIM

Transfer haberleriyle ilgili konuşan 23 yaşındaki kaleci, "Bu durum benim öz güvenimi artırıyor ama açıkçası bunlara çok bakmıyorum. Futboluma yansıdığını düşünüyorum. Avrupa'da oynamayı ben de istiyorum tabii ki ancak, transfer konusu şu anda gündemimde yok. Trabzonspor'un başarısına odaklanmış durumdayım. Önce Trabzonspor'un başarısı..." dedi. (Güneş)

Liverpool'dan Uğurcan için 18 milyon poundluk teklif

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Liverpool Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (18)

AD:

ALTAY DAHA İYİ

5
29
yanıtYanıtla
gs li:

Oda sizde kalıyor zaten isteyen yok. Madem iyi sizin içinde daha iyi sonuç :D

yanıt18
yanıt3
Leyli Leyli yar:

Bu adam çöp, Türk kaleciler Avrupa''da başarılı olamaz bu açık ve net gerçek, arada büyük kalite farkları var adamların bizle.

3
29
yanıtYanıtla
e.t:

Türkiyenin en yetenekli gençleri herzaman trabzonspordadır istanbul takımı olmadıgı için hiç bir zaman hak ettigi degeri görmezler

18
6
yanıtYanıtla
TRABZONSPORLU:

Ali AĞAOĞLUMU TRABZONSPOR BAŞKANI???

11
0
yanıtYanıtla
Black sword:

Ahmet Ali ye devretmiş, haberin yokmu:)

yanıt6
yanıt1
Jack crowser:

Başkanın tam ismi Ahmet Ali AĞAOĞLU. Bilmiyorsan bir liverpol taraftarı olarak bildirmiş olayım ben sana.

yanıt3
yanıt0
vurguncu:

Hakediyorsun

6
2
yanıtYanıtla
ok:

sayın başkan yaz plakayı 61 milyon pound

6
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Mübarek Cuma günü atmayin Din kardesiz.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title