Haberler

Lise Öğrencisinin Kullandığı Minibüsün Şarampole Yuvarlanması

Trabzon'un Akçaabat İlçesinde 26 Ekimde, Şarampole Yuvarlanan Minibüste Ağır Yaralanan Lise Öğrencisi Ramazan Köroğlu, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 26 Ekimde, şarampole yuvarlanan minibüste ağır yaralanan lise öğrencisi Ramazan Köroğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 26 Ekimde, Mehmet Çoban'ın ilçeye bağlı Mersin beldesindeki bir petrol istasyonuna temizlenmesi için bıraktığı 61 M 0460 plakalı minibüsü alan lise son sınıf öğrencileri Ramazan Köroğlu (16), Ümit Tosun (16) ve Yasin Erol (17) buradan ayrılmıştı.

Ramazan Köroğlu'nun kullandığı minibüsün, beldenin kırsal kesiminde şarampole yuvarlanması sonucu Ümit Tosun kaza yerinde hayatını kaybetmiş, Ramazan Köroğlu ve Yasin Erol ise yaralanmıştı.

Durumu ağır olan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde tedavi altında bulunan Köroğlu, bugün hayatını kaybetti.

(DA-AK-İU) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title