Haberler

    League of Legends Yeni Şampiyonu Lillia Tanıtıldı

    Güncelleme:

    Tüm dünyada oldukça popüler olan League of Legends oyununa gelecek olan Lillia şampiyonu tanıtıldı.

    Tüm dünyada oldukça popüler olan League of Legends oyununa gelecek olan Lillia şampiyonu tanıtıldı. Ormancı rolünde olacağı belirtilen Lillia'nın yetenekleri belli oldu ve Türkçe dublajlı tanıtım videosu paylaşıldı. League of Legends yeni şampiyonu Lillia ile ilgili detaylar haberimizde.

    Riot Games tarafından Lillia ile ilgili yapılan açıklamada, "Kendisi utangaç, sakar ve mahcup biri. Ayrıca fedakâr ve diğerlerine yardım etmek istiyor ama ona ihtiyacı olanlara yaklaşmaktan korkuyor. Lillia geliştirme süreci boyunca dikkatlice bakmamız gereken nadir bir goncaydı ve bu süreç tamamlandıktan sonra açarak hiç beklemediğimiz bir çiçek haline geldi: Düşlerle arasında sağlam bir bağ olan, şu ana kadar tasarladığımız en cesur şampiyon" ifadeleri kullanıldı.

    League of Legends Yeni Şampiyonu Lillia Yetenekleri

    Popüler MOBA oyunu League of Legends'a yeni şampiyonlar eklenmeye devam ediyor. Riot Games, Lillia isimli şampyionu tanıttıktan kısa süre içerisinde oyuncuların yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı. Yetenekleri ile dikkat çeken Lillia, koridorlara etkili baskınlar düzenleyebilecek potansiyele sahip. Oyuncular tarafından merakla beklenen Lillia şampiyonunun yetenekleri şu şekilde:

    Pasif - Düş Dalı: Lillia'nın yetenekleri Düş Tozu uygulayarak bir süreliğine hedefin azami canının belli bir bölümüne eşdeğer büyü hasarı verir.

    Çiçek Açtıran isimli Q yeteneği: Lillia dalını havada sallayarak yakınındaki rakiplere büyü hasarı verir. Dairenin dış kısmında yer alan rakipler gerçek hasar alır. Saldırısı isabet ettiğinde, Lillia hareket hızı kazanır.

    Dikkat Et! İik! isimli W yeteneği: Lillia dalıyla yapacağı büyük vuruş için hazırlanır ve rakiplere büyü hasarı verir. Etki alanının merkezindeki rakipler daha fazla hasar alır.

    Dönertohum isimli E yeteneği: Lillia başının üstünden bir Dönertohum fırlatarak rakiplere büyü hasarı verir ve onları bir süreliğine yavaşlatır. Eğer Lillia'nın Dönertohum'u ıskalarsa, bir rakiple veya yüzey şekliyle çarpışana dek yuvarlanmaya devam eder.

    Mışıl Mışıl isimli R yeteneği: Lillia rakiplerini bir ninni etkisi altında bırakır ve Düş Tozu'ndan etkilenen hedefleri gitgide daha da yavaşlatarak bir süreliğine uyutur. Rakipler hasar alarak uyandığında fazladan büyü hasarı alır.

    League of Legends Yeni Şampiyonu Lillia Ne Zaman Gelecek?

    Riot Games tarafından yapılan açıklamaya göre League of Legends'a eklenecek olan ormancı rolündeki yeni şampiyon Lillia, 22 Temmuz tarihinde gelecek. League of Legends'a yeni başladıysanız League of Legends ile ilgili terimler isimli yazımıza göz atmayı unutmayın. Bu terimler, oyunla ilişkili kullanılan terimleri anlamanıza yardımcı olabilir.

    League of Legends yeni şampiyonu Lillia'nın Türkçe dublajlı tanıtım videosunu aşağıda yer alan oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Lillia şampiyonu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yeni şampiyon hakkındaki görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    League Of Legends Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title