Haberler

Lastik Botta 10 Yasa Dışı Göçmen Yakalandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı Ekipleri Balıkesir'in Ayvalık İlçesi Açıklarında Lastik Bot İçinde Bir Gün Arayla Yakaladığı 10 Yasa Dışı Göçmeni Emniyete Teslim Etti.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri Balıkesir'in Ayvalık İlçesi açıklarında lastik bot içinde yakaladığı Moritanya uyruklu 10 yasa dışı göçmeni emniyete teslim etti.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada,

İki gün içinde 10 yasadışı göçmenin hemen hemen aynı bölgede lastik bot içinde yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, dün saat 10.50'de alınan bir ihbarla harekete geçen ekiplerin Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde Moritanya uyruklu olduklarını söyleyen beş erkek yasa dışı göçmen yakaladığı belirtildi. Aynı gece başlayan ve bugüne sarkan operasyonda saat 01.05'te beş erkek göçmen daha yakalandı. Ayvalık'a bağlı Tatlısu körfezinde yine lastik şişme bot içerisinde yakalanan ve Moritanya uyruklu olduklarını söyleyen beş erkek yasa dışı göçmen bir gün önce yakalananlarla birlikte Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title