Haberler

Lapseki'de Elektrik Kesintisi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi ve köylerinde 4 Ağustos Salı ila 6 Ağustos Perşembe günü sabah 08.00-19.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi ve köylerinde 4 Ağustos Salı ila 6 Ağustos Perşembe günü sabah 08.00-19.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi ve köylerinde 4 Ağustos Salı ila 6 Ağustos Perşembe günü sabah 08.00 - 19.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Enerji Nakil Hatlarında yapılacak olan Türkiye Elektrik İletim A.Ş.(TEİAŞ) tesis çalışması kapsamında Lapseki ilçesi merkez tamamı, Çardak Beldesi, Lapseki ilçesine bağlı Yenice-Subaşı-Şahinli-Kocabaşlar-Karaahmetler-Camyurt-Dumanlı-Kırcalı-Beycayır-Mecidiye-Hacıömerler-Adetepe-Alpagut-Dereobası-Taştepe-Şevketiye-Bozköy-Çavuşköy-Gürece Köyleri ve Emek Tatil Sitesi-Suluca-Kemikli alan-Gök Köy- İlyas Köyü-Kocaveli- Zındal-Açaalan- Eski Kışla- Beybaş-Hacıgelen- Hacılar- Üçpınar- Harmancık-Kundakçılar-Yaylalar-Balcılar-Eçialan- Karamusallar- Ahmetler- Ramazanlar- Paşaçayı-Dondurma ve kilimli köylerinde elektrik kesintisi uygulanacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title