Haberler

Kuzey Kore'nin Çılgın Lideri Kim Jong-Un İçin Fan Kulübü Kuruldu

Güncelleme:

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'a fan kulübü kuruldu. Kuzey Kore'nin çılgın lideri olarak bilinen Kim Jong-Un'u sevenlerin buluştuğu kulüp Tokyo'da açıldı.

Dünyanın 'asi çocuğu' olarak bilinen Kuzey Kore ve dünyanın geri kalanıyla gerginlik yaşayan lideri Kim Jong-Un... Yaptığı nükleer çalışmalarla devamlı sorun yaşadığı ve özellikle sınır komşusu olan ülkelere tehdit olarak görülen Kim, için bir fan kulübü kuruldu.

ARTIK BİR FAN KULÜBÜ VAR

Japonya'nın başkenti Tokyo'da Kuzey Kore'ye ait kitap, poster, rozet ve askeri kıyafetlerin bulunduğu Kuzey Kore Fan Kulübü açıldı. Kuzey Kore'ye sempati duyan Japonların geldiği kulüpte, askeri kıyafetler giyilerek ve K. Kore liderine ait rozetler takılarak vakit geçiriliyor.


KULÜP SAVAŞTAN VER GERİLİMDEN UZAKTA

Uğruna neredeyse savaşın çıkacağı nükleer kriz iki ülkeyi birbirine düşürürken, fan kulubü ise savaştan, gerilimden uzakta, Japonya'da bir Kuzey Kore inşa ediyor. Fan kulübünün lideri Chunhun isimli genç kadının evinde, Kore liderinin fotoğraflarının bulunduğu bir albüm bulunuyor.


Ayrıca kulübe üye kadınlar yalnızca K. Kore'nin makyaj malzemelerini kullanıyor.






Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kim Jong Un Kuzey Kore Japonya Tokyo Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title