Haberler

Kurumsal Yönetim, Kurumsal İletişim Projesi Başarıyla Sonuçlandırıldı

Güncelleme:

Proje kapsamında kurum yöneticileri ve belediye personelleri genel kapsamı iletişim ve insan kaynakları yönetimi olmak üzere birçok konuda bilgilerini tazelediler.

Çanakkale Belediyesi 2010-2014 yılları stratejik planında yer alan "İletişim Eylem Planı"nın hazırlanması ve bu konuda yapılacak olan çalışmaların ortaya çıkartılması amacıyla oluşturulan proje kapsamında öncelikle kurum yöneticileri 7-8 Ocak 2012 tarihlerinde liderlik, motivasyon, insan kaynakları, zaman ve stres yönetimi konularında bilgi edindinerek kurum içi ve dışı paydaşlarla olan ilişkilerin verimliliğini daha da arttırmak amacıyla önerilerde bulundular.

Ardından 9-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Çanakkale Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili belediye çalışanlarının da katılımıyla Halkla İlişkiler, Motivasyon, İletişim, İkna Becerileri, Çatışma yöntemi ve Sorun çözme, Kurumsal Kimlik ve Kurum Kültürü konularında bilgilerini yenilediler.

Projenin son aşamasında ise 14 Ocak 2012 tarihinde tüm belediye çalışanları ile yöneticilerin buluşturulduğu toplu bir organizasyon gerçekleştirildi. Çok sayıda belediye personeli ve yöneticisinin katılım sağladığı toplantıda personellerin de kurum içi ve dışı iletişimin daha iyi sağlanması konusunda görüşleri ve önerileri alındı.

Gerçekleştirilen proje kapsamında tüm katılımcılar ile eğitimlerin verimliliği konusunda anket yapılarak katılım sertifikaları takdim edildi.

Projenin eğitmenlik ve danışmanlık görevini ise Güney Marmara Kalkınma Ajansının sağladığı alanında uzman Kalinyon Sektörel Danışmanlık Firmasının Genel Müdürü Serap Aydar Koçak gerçekleştirdi.

Koçak toplantıların sonunda yaptığı değerlendirmede "eğitimlerden önce kurumu tanımak ve yapacağımız çalışmalara ilişkin bilgi toplamak adına birçok çalışmanızı yerinde inceleme fırsatı buldum. Çanakkale Belediyesi'nin yaptığı birçok çalışma ile örnek gösterilebilir kalitede olduğunu gördüm" diyerek kendisine projenin yürütülmesinde yardımcı olan ve katılan herkese teşekkür etti.

Serap Aydar Koçak şimdi ise aldığı veriler ile Çanakkale Belediyesi İletişim Eylem Planının oluşturulmasına ilişkin raporlarını hazırlayarak Çanakkale Belediyesi'ne rehber olarak sunacak. Bizler de değerli bilgi ve birikimlerini bizimle paylaştığı için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title