Haberler

Kurbağalıdere'de Erkek Cesedi

Kadıköy Kurbağalıdere'de 35 Yaşlarında Bir Erkek Cesedi Bulundu.

"Kadıköy Hasanpaşa'da Kurbağalıdere'de üzerinden kimlik çıkmayan 35 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.

Sabah yoldan geçen vatandaşlar Kurbağalıdere'de bir ceset görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleride cesedin çıkarılması için itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri dereye inerek 20 cm su bulunan dere yatağındaki erkek cesedini ceset torbasına koydu. Kadıköy Evlendirme Dairesinin hemen yanındaki kısımda bulunan ceset daha sonra bir ip bağlanarak merdivenle yukarı çıkarıldı. Meraklı vatandaşlar itfaiyenin çalışmasını pür dikkat izlerken Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı.

Yapılan ilk incelemede 35 yaşlarında bir erkeğe ait olan cesedin kafasında darp izlerine ve kulağında kesiklere rastlanıldığı öğrenildi. Olay yerine gelen Savcı'da incelemelerini yaptıktan sonra ceset Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedi görerek polise haber veren otoparkın güvenlik görevlisi, "Suyun içerisinde hareketsiz bir şekilde bir şey olduğunu gördük.Dikkatli bir şekilde bakınca erkek cesedi olduğunu anladık hemen polisi aradık" diye konuştu. Ceset üzerinde darp izlerine rastlayan polis cinayet ihtimalini de göz önünde bulundurarak olayı çok yönlü olarak soruşturuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title