Haberler

Kulüpler Birliği Vakfı Tarafından Hazırlanan Futbolig Rehberi, Futbolseverler İçin Önemli Bir Kaynak

Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Yunus Egemenoğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (Tsyd) Aydın Doğan Eğitim Merkezi'nde Düzenlediği Basın Toplantısında, Futbolig Rehberi Hakkında Bilgi Verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Yunus Egemenoğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Aydın Doğan Eğitim Merkezi`nde düzenlediği basın toplantısında, Futbolig Rehberi hakkında bilgi verdi.

Egemenoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı`nın ilk projelerinden birisinin futbolseverlere Türk futbolunun en kapsamlı rehberini oluşturmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti: ¨320 sayfalık rehberde, tüm profesyonel liglerdeki takımlarımızın tarihi ve istatistiklerinin yanı sıra 250 teknik adam ve 3700 profesyonel futbolcuyla ilgili detaylı bilgi mevcut. Türkiye Ligi şampiyonlukları, Türkiye Kupası şampiyonlukları, milli takımımız ve Avrupa kupalarında mücadele eden takımlarımızın bilgilerini de bünyesinde bulunduran rehber, futbolseverler için çok önemli bir kaynak.¨

Futbolig`de yer alan bilgileri sanal ortama da taşıdıklarını ifade eden Egemenoğlu, ¨Futbolseverler takımları ve Türk futbolunda merak ettikleri konuları bundan sonra www.futbolig.com.tr adresinden de öğrenebilecek. Sürekli güncelleştirilecek sitede en yeni bilgiler de mevcut olacak.¨ Yunus Egemenoğlu, gelecek sezon çıkartacakları sayıyı daha da genişleteceklerini de söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title