Haberler

Kulu Site İş Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Kulu Belediyesi tarafından yapılan Kulu Site İş Merkezi inşaatı devam ediyor.

Kulu Belediyesi tarafından yapılan Kulu Site İş Merkezi inşaatı devam ediyor.

Kulu Belediyesince ilçeye bağlı Camikebir Mahallesi'nde 2008 yılında yapımına başlanılan Kulu Site inşaatı hızla devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan; Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, yaptığı açıklamada, yapımına 2008 yılında kat karşılığında başlanan ancak ihaleyi kazanan firmanın inşaatı ihale çerçevesinde bitiremediğinden ihalenin feshedildiğini anımsattı.

Geçtiğimiz günlerde hak ediş usulü ile inşaatın tekrar ihalesinin yapıldığını ifade eden Yıldız, ihaleyi alan firma tarafından inşaat çalışmalarına başlandığını ve hızlı bir şekilde yapımına devam edildiğini bildirdi.

Belediye tarafından yaptırılan Kulu Site İş Merkezi'nde 3 bin metrekarelik kapalı otopark, zeminde 44 dükkan, 20 apart büro ve 44 konuttan oluşuyor. Ayrıca iş merkezinde 500 metrekarelik kafeterya ve toplantı salonu ile belediye hizmet binası bulunuyor.

Bodrum, zemin ve 14 kattan oluşan iş merkezinin dükkanları, apart büroları ve dairelerinin satışı için Aralık ayında ihaleye çıkılacak.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title