Haberler

Sanat Engel Tanımıyor!

Güncelleme:

Empati Engelli Sanat Grubu, "Kadının Fendi" İsimli Yeni Oyunlarıyla Bir Kez Daha Sahnedeydi.

Empati engelli sanat grubu, "kadının fendi" isimli yeni oyunlarıyla bir kez daha sahnedeydi. Engellilerden oluşan oyuncuların gösterdiği performans izleyicilere adeta parmak ısırtan cinstendi.

Özel Fatih Kolejinde oynanan Trajikomik tiyatro oyunu salonu dolduran yüzlerce seyircinin takdirine şahit oldu. Sportspark Sağlıklı Yaşam Merkezinin katkılarıyla sahnelenen oyunda ibret verici mesajların olması izleyicilere zaman, zaman duygulu anlar yaşattı.

Oyunu yazıp yöneten Murad PEKDİLBER, engellilerin yaşam şartlarını kolaylaştıran tüm projelere yerel yönetimlerden destek isterken katkılarından dolayı Süleyman Çakmak, Nevin Şamlı, Funda Culum ve Latif Özkan'a teşekkür etti.

Engelli camiasının kanaat önderi olarak gördüğü ve "Yaşam Konvoyu" projesinin fikir babası Latif ÖZKAN ise "Yağmur altında kalmış İzmirlilere şemsiye açmak için değil, bu yangını söndürmek için" ne gerekiyorsa yapacaklarını ve her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title