Haberler

Otostop Festivali: Sanatçılarla Renklenecek!

Güncelleme:

Bu yıl 2. si düzenlenen Mudanya InterTurkey Otostop Festivaline Türkiye'nin dört bir yanından,binlerce gezgin ve öğrenci otostop çekerek 'Barışın ve Kardeşliğin Başkenti' Mudanya'da bir araya geliyor.

Otostop kültürünü tanıtmak,insanların birbirlerineeskiden olduğu gibi güvenmesini ve yardımcı olmasını tekrar sağlamayı hedef edinen gençler festivale katılan birbirinden ünlü grup ve sanatçıların sahne alacağı 3günlük festival boyunca harika bir müzik şöleni yaşarken,çadır atıp kamp yapabilecek, deniz, kum, güneşin tadını çıkarabilecekler.

Mudanya Belediyesi ve Başkan Hayri Türkyılmaz'ın desteğini alarak geçen yıl 8000 in üzerinde katılımcıyı ağırlayan festivale bu yıl ilgi daha da büyük olacak ve yetkililer 10 binin üzerinde katılımcı beklediklerini belirttiler..

Festivalde sahne alacak sanatçı ve gruplar; Can Bonomo, Cem Adrian, Manuş Baba, Sattas, Gazapizm,Piiz, Adamlar, Pera, Bağzıları, Şart, Amazon, Faça.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title