Haberler

İzmir'de Çocuk, Çikolata ve Tatlı Festivali Başladı

Güncelleme:

İzmir'de altıncısı düzenlenen Çocuk, Çikolata ve Tatlı Festivali, çikolata ve tatlı üretim stantlarının ziyarete açılmasıyla başladı. Festival kapsamında çocuklar için etkinlikler düzenlenirken, çikolatalı ürünlerin yapımıyla ilgili workshoplar ve söyleşiler de gerçekleştirildi. Festival, 19 Mayıs Pazar günü sona erecek.

İzmir'de altıncısı düzenlenen Çocuk, Çikolata ve Tatlı Festivali kapılarını açtı.

İzmir Arena'da gerçekleştirilen festival kapsamında çikolata ve tatlı üretim stantları ziyarete açıldı.

Atölyeler, sahne gösterileri ve çocuklar için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği festivalde meraklıları için çikolatalı ürünler, pasta ve tatlı yapımıyla ilgili workshop ve söyleşiler organize edildi.

Organizasyon sorumlusu Şahin Aydoğan, AA muhabirine 3 gün sürecek festivalle fantastik bir dünyanın kapılarını araladıklarını belirtti.

Özellikle çocukların güzel vakit geçirmelerini amaçladıklarını aktaran Aydoğan, şunları kaydetti:

"Konseptimizin yüzde 70'i çocuklara yönelik, yüzde 30'u da çikolata ve tatlıyla alakalı. Aslında iki farklı festivali tek bir potada eritiyoruz. Buradaki amaç çocuklu ailelerin keyifli bir hafta sonu geçirmeleri ve butik, sağlıklı çikolata ürünlerine ulaşmaları ve tanımaları. Aynı zamanda da workshoplarla bu ürünlerin nasıl yapıldığını öğrenmeleri."

Festival, 19 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Çocuk İzmir Gastronomi Festival Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title