Haberler

3. Uluslararası Milas Festivali Başladı

Güncelleme:

Muğla'nın Milas İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Milas Festivali, çeşitli ülkelerden dans topluluklarının da katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı.

Milas'ta düzenlenen 3. Uluslararası Milas Festivali, çeşitli ülkelerden dans topluluklarının da katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı.

Gümüşlük Caddesi'nden başlayan ve Atapark'ta sona eren kortej yürüyüşüne CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Muğla Milletvekili Tolga Çandar, belediye başkanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaptığı konuşmada, Milas'ın geçmişte de sanatın merkezi konumunda olduğunu belirterek, festivalin kentin tanıtımına önemli katkı sağladığını söyledi.

Tezcan ise festivalin başarılı geçmesini dileyerek, Milas'ın tanıtımına katkı sağlaması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Moğalistan, Kırım, Küba ve Gana halk oyunları ekiplerince yapılan gösteriler, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 14 Eylül'de sona erecek festival kapsamında birçok sanatçı da sahne alacak. - Muğla

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Bülent Tezcan Gümüşlük Muğla Milas Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title