Haberler

Küçükler, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 30 Ağustos Zaferi'nin gücünü silahından değil, milletinden alan Türk Ordusunun yine milletiyle birlikte yazdığı kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 30 Ağustos Zaferi'nin gücünü silahından değil, milletinden alan Türk Ordusunun yine milletiyle birlikte yazdığı kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Başkan Küçükler 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı.

"Bu zafer, hain düşmanın, haksızca ve alçakça işgaline 'dur' diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlayan büyük zaferdir" şeklinde konuşan Küçükler, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

"30 Ağustos zaferine giden yol Erzurum'dan geçmiştir. Erzurum kongresi zaferle sonuçlanacak büyük kahramanlık destanının ilk adımıdır. Türk Milleti'nin şanlı ordusu ile birlikte yazdığı bir destandır. Bu sebeple Zafer Bayramı'nı her daim bir iftihar vesilesi olarak kabul ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğini simgeleyen en büyük göstergedir. Bundan 91 yıl önce bu büyük millet birlik ve beraberliğini nasıl korumuşsa, bundan böyle de korumaya devam edecektir. Karada, denizde, havada çeşitli kahramanlıklara imza atan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz dün olduğu gibi bugünde büyük bir aşk ve şevkle vatan müdafaasını aksatmadan yürütmektedir. Ordumuzla, milletimizle gurur duyuyoruz. Bugün bize düşen görev ise hiç şüphesiz, şüheda kanlarıyla sulanan bu aziz vatanın her karış toprağını yaşanır hale getirmek, vatandaşlarımıza daha güzel hizmet ve imkanlar sunmaktır. Çabamız da, gayretimiz budur."

GENÇLERE ÇAĞRI

Başkan Küçükler, mesajında gençlere çağrıda bulundu. Küçükler, şöyle devam etti: "Gençlerimize de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Güzel vatanımızı dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına sokma gayreti içerisinde olunuz. Kendinizi buna programlayınız. Kendinizi iyi yetiştiriniz. Saygı ve sevgiyi kendinize şiar edininiz. Bilim ve teknoloji çağını zirve noktasında yaşıyorsunuz. Bu çağı çok iyi değerlendiriniz. Türkiye'yi daha çok ileri götürün. Bugünün savaşı hiç şüphesiz bilgiye erken ulaşmak, teknolojiyi çok iyi kullanabilmek ve çağı yakalamak ve hatta yeniçağlar açmaktır. Gönül istiyor ki, işte asrımızın savaşını da dün ecdadımızın kazandığı savaşlar gibi siz gençlerimiz kazansın. Ülkemizin birliğini, beraberliğini bozmak isteyenlere karşı uyanık olmakta her gencimizin görevleri arasında olmalıdır. Bu görüş ve düşüncelerle herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanın bağımsızlığı için savaşıp can veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Küçükler Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
title