Haberler

Küçük Satı Başbakandan Bilgisayar İstedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çankırı mitinginin ardından Belediyeye çıkarak Belediye Başkanı İrfan Dinç ve partililerle görüştü.

Beraberinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve kızı Sümeyye Erdoğan'la birlikte Belediyeye geçen Başbakan Erdoğan Belediye Başkanı İrfan Dinç, eşi Zeynep Dinç çocukları Fatih ve Enes Dinç tarafından karşılandı. Çankırı Ak Parti Milletvekilleri Nurettin Akman ve Suat Kınıklıoğlu'nun yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ile Milletvekili Adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile çok sayıda partilinin de katıldığı ziyarette Başkanlık Makamında bir süre dinlenen Başbakan Erdoğan daha sonra Başkanlık makamına oturarak belediyenin özel defterini imzaladı.

KÜÇÜK SATI BİLGİSAYAR İSTEDİ

Başbakan Erdoğan Çankırı Belediyesi'nden ayrılırken İsmet İnönü İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Satı Danacı, uzun süredir beklediği Başbakan'la görüşmeyi başardı ve kendisinden bilgisayar istedi. Başbakan Erdoğan'da bir süre sohbet ettiği küçük Satı'ya kartını verdikten sonra 'Karneni aldığında Belediye Başkanı İrfan Dinç'e getireceksin, karnen iyiyse sana bir tane laptop verecekö dedi.

KIZI SÜMEYYE BABASINI GÖRÜNTÜLEDİ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Belediye Meydanı'ndaki mitinginin ardından, Ak Parti reklam filmine şarkı yapılan 'Haydi bi daha' şarkısını, Çankırılılarla birlikte söyledi. Erdoğan'ı miting platformunun arkasında bekleyen kızı Sümeye Erdoğan'da eşlik ederek babasının fotoğraf ve video görüntüsünü cep telefonuyla çekmesi dikkat çekti. Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve diğer partililerde eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title