Haberler

Kraliçenin Torununa Hediye Yok

Hollanda Kraliçesi Beatrix'ın Dünyaya Gelecek Torunu İçin Kayserili İşadamlarının Özel Hediye Hazırlamadığı, Kayserili İşadamlarının 2.5 Saatlik Kısıtlı Görüşmeden Sonra Kraliçeye El Halısı, Çini Tabak ve Boydak Tesisleri'nde Üretilen Bornoz, Nevresim Takımları ve Yastık Armağan Edecekleri Belirtildi.

HOLLANDA Kraliçesi Beatrix'ın dünyaya gelecek torunu için Kayserili işadamlarının özel hediye hazırlamadığı, Kayserili işadamlarının 2.5 saatlik kısıtlı görüşmeden sonra kraliçeye el halısı, çini tabak ve Boydak Tesisleri'nde üretilen bornoz, nevresim takımları ve yastık armağan edecekleri belirtildi.

Hollanda Kraliçesi Beatrıx, yarın sabah özel uçakla Kayseri'ye gelerek, Organize Sanayi Bölgesi'ne geçecek. Burada, Boydak Holding'e ait ev tekstili ve mobilya üreten 'Boydak 3 Fabrikası'na gidecek. Kraliçeye valilik tarafından Yahyalı el dokuması halı, Büyükşehir Belediyesi tarafından kümbet maketi, Kayseri Sanayi Odası tarafından çinili tabak, Boydak Holding tarafından nevresim ve uyku takımı, banyo seti ve yastık armağan edilecek. Hollanda kraliçesinin dünyaya gelecek torunu için Kayserili işadamlarının özel bir armağan hazırlamadıkları, armağanların tamamının kraliçiye verileceği ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title