Haberler

Köyceğiz'de 5 Bin Kişi İftar Sofrasında Buluştu

Köyceğiz Belediyesi’nce düzenlenen Ramazan Şenliği iftar yemeği programı ile son buldu.

Köyceğiz Belediyesi'nce düzenlenen Ramazan Şenliği iftar yemeği programı ile son buldu. Şenlik kapsamında Köyceğiz Belediyesi 5 bin kişiyi iftar sofrasında buluşturdu. İftar programından sonra Urfa Sıra Gecesi ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Programa Vali Esengül Civelek, Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, il ve ilçe protokolü, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve Milletvekili adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Civelek, iftar programında yaptığı konuşmada; "Rahmetiyle, huzuruyla, bolluk, bereketiyle, sevgi, şefkat, hoşgörü dolu, kardeşlik, dostluk, birlik beraberlik duygularımızın güçlenerek perçinlendiği, huzurlu, güzel bir Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan ayına veda ederken, bayrama erişmenin sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Ramazan Bayramınızı sağlık, afiyet, huzur ve mutluluk dileklerimle kutluyor, Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm İslam alemine sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kamil Ceylan; "Köyceğiz'de her yıl yaptığımız gibi Ramazan ayının ruhuna uygun olarak yaptığımız şenlikler, çocuklarımıza yönelik her gün yapılan geleneklerimize sahip çıkmak adına Türk Orta Oyunlarının örnekleri ve Türkiye'nin meşhur yöresel lezzetleri ile geleneksel el sanatlarımızın da yer altığı stantlar ile hizmet veriyoruz. Göl kenarında yapılan etkinliklere halkımızın ilgi ve alakası büyük, iftar programına katılıp bizimle birlikte orucunu açan halkımızın bu birlikteliği Ramazan'ın Köyceğiz'de farklı yaşandığının ispatıdır." dedi.

Vali Civelek ve beraberindekiler, iftar sonrası Köyceğiz Belediyesince, Köyceğiz Gölü kıyısına kurulan Şenlik alanında Urfa Sıra Gecesine katıldı. Yöresel ürünlerin sergilendiği stantları gezdi.

Köyceğiz Belediyesi tarafından 3'üncüsü düzenlenen Ramazan Şenliği kapsamında yöresel lezzetler ve el sanatları tanıtım stantları ile Türk kültürünü yansıtan çeşitli gösteriler renkli görüntüler oluşturdu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Köyceğiz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title