Haberler

Köse'den Alanya ve Kemere Ziyaret

AK Parti Antalya il Başkanı Mustafa Köse, “30 Mart akşamı sandıktan çıkan sonuç bir zafer olacak ama bu zafer Antalya’nın hizmet zaferi olacak” dedi.

AK Parti Antalya il Başkanı Mustafa Köse, "30 Mart akşamı sandıktan çıkan sonuç bir zafer olacak ama bu zafer Antalya'nın hizmet zaferi olacak" dedi.

AK Parti Antalya il Başkanı Mustafa Köse, Alanya ve Kemer ilçelerinde köy, STK ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti olarak hizmet ettiklerini belirten İl Başkanı Köse, "Birileri çıkıp tarihi fark atacaklarını söylüyor. Hep söyledik yine söylüyoruz. Onlar konuşur biz hizmet ederiz. 30 Mart akşamı sandıktan çıkan sonuç bir zafer olacak ama bu Antalya'nın hizmet zaferi olacaktır" dedi.

ŞAPKA DÜŞMÜŞ KEL GÖRÜNMÜŞTÜR

Ziyaretlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a yüklenen Köse, "CHP'nin ne olduğunu anlatmak için fazla söze gerek yok. Şapka düşüp kel görünmüştür. Üniversiteye başörtüsü ile giriliyorsa camiye de ayakkabı ile girilsin' diyen kimdi.? Ölenleri gömmeyelim ölüleri yakalım' diyen kimdi.? 10 Bin ev hanımı ve 5 bin gence sertifikalı sigortalı acil iş hazır' diyen kimdi.? 100. Yılda belediyeyi 30 milyon lira tazminat ödemeye mahkum ettiren kimdi?.' Halkkart'tan yine belediyeyi 29 milyon lira zarara uğratan kimdi? 4 üniversite kuracağım diyen kimdi? İki yıl içerisinde işsizliği ve yoksulluğu bitireceğini söyleyen kimdi? Kepez'i cazibe merkezi yapacağım demişlerdi. Hani neden yapmadınız? Kepez'e metro götüreceğini söyleyenlere soruyorum. Hani metro nerede? Turizmin canlanması için sembol nerede? 5 Yüksek ihtisas hastanesi nerede" diye sordu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, gerçekleştirdiği Alanya programında Mimarlar Odası, Alanya Ziraat Odası, Alanya Minibüsçüler Odası, Pansiyoncular ve Otelciler Odası, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarını ziyaret ederek ihtiyaç, talep ve beklentilerini dinledi. Alanya İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Alanya Merkez Seçim Ofisinde ve Konaklı Beldesi Seçim Ofisinde vatandaşlarla biraraya geldi. Elikesik köy halkıyla buluşan Köse daha sonra Alanya MHP adayı Adem Murat Yücel'e rahmetli Anneannesi için ve Şükrü Dutçugil'in vefatı dolayısıyla yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Köse, Kemer programı çerçevesinde STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 50 yataklı Kemer Devlet Hastanesi inşaatını gezen Köse, Aslanbucak pazarında ziyaretler gerçekleştirdi.

ALANYA VE KEMER'İN YILDIZI DAHA DA PARLAYACAK

Önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Köse, yerel seçimlerin ardından yürürlüğe girecek yasa ile köylerde kırsal kalkınmanın sağlanmasıyla Alanya'nın ve Kemer'in yıldızının daha da parlayacağını söyledi.

Büyükşehir yasanın avantajlarını aktaran Köse, "Öncelikle tüm köylerimizin altyapı eksiklikleri bir bir giderilecek. Çiftçimize fidan desteği, verimli üretimin sağlanması, ambalajlama tesisleri ve pazarlama desteği sağlanması noktasında her zaman çiftçimizin yanında olacağız. Özel İdare'nin geçtiğimiz yıl kırsal kalkınma için harcadığı yatırım bütçesi 10 milyon TL. Biz ise yasa gereği yatırım bütçesinin en az yüzde 10'unu kırsal kalkınmaya harcamak zorundayız. Yani Büyükşehir yasası ile kırsala eskisinden katbekat daha fazla yatırım yapılacak. Bu yatırım bütçesinden herkes nasibini fazlasıyla alacak. Antalya'nın herhangi mahallesine nasıl hizmet gidiyorsa yeni yasanın ardından aynı şekilde mahalleye dönüşen köylere de beldelere de hizmet gidecek. Köylü, esnaf, kadın, genç, turizmci her kesim hizmet alacak" diye konuştu.

Turizmde bir dünya markası olma yolunda yeni yasanın büyük katkısının olacağını dile getiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, "Dünya turizminde önemli bir yere sahip olmak adına önemi bir fırsattır bu yasa. Antalya ve ülke turizmine büyük katkılar sağlayarak daha fazla turistin gelmesini sağlayacak ve turizm gelirlerimiz daha da artacak" şeklinde konuştu.

"İl Genel Meclisi'nin kapatılmasının ardından köylülerin dertlerini nasıl ve kime anlatacağı" yönünde bazı kaygılar olduğunu dile getiren Köse, çarkların arasına giren bürokrasi engelinin azaltılarak vatandaşa daha hızlı hizmet gideceğini söyledi.

MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ

Köse, "Biz AK Parti hükümeti ve belediyeler olarak daima vatandaşımızın yanında yer aldık. Onların ayağına sadece seçim dönemi değil her zaman gittik. Çünkü AK Parti hizmet partisidir ve halkımızın hizmetkarıdır. AK Parti olarak sloganımız işte bu yüzden Daima hizmet, daima millet" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Köse Ak Parti Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title