Haberler

Konyaspor'u Galibiyete Tehoue Taşıdı

Konyaspor, Kendi Sahasında Bursaspor'u Tehoue'nin Attığı İki Golle 2-0 Mağlup Ederek, Ligde Kalma Yolunda Önemli Bir Galibiyet Aldı.

Konyaspor, kendi sahasında Bursaspor'u Tehoue'nin attığı iki golle 2-0 mağlup ederek, ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Konyaspor Teknik Direköterü Raşit Çetiner, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, puanların altın olduğu dönemleri yaşadıklarını belirterek, "Bugün telafisi olmayan bir maç oynadık. Bursaspor benim önceden çalıştırdığım bir ekipti. Her ne kadar kalbimizde yeri olsa da bugün rakip olduk. Bugün iyi veya kötü oynadık demeyeceğim. Kazandığımız için çok mutluyuz. Aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi. Futbolcularımız üst üste iki hafta puan almanın keyfini yaşıyorlar. Takım olma yolunda gerçekten ciddi adımlar atıyoruz. Ligde kalan kısa süre içinde bizim için gerekli olan puanları alarak herkese rahat bir nefes aldırmayı planlıyoruz. Bunu da başaracak gücümüz ve kalitemiz var" diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "İkinci yarıda bizim girdiğimiz birkaç gol pozisyonu var. Sonrasında yediğimiz abuk sabuk bir gol var. Ondan sonra yine bizim direkten dönen toplarımız oldu. Tabi bu arada hücuma yönelik bazı değişiklik yapılınca kalemizde pozisyon gördük. Önümüzde Kasımpaşa maçı var. O maça hazırlanmamız gerekiyor. Konyaspor'u kutluyorum" diye konuştu.

Konyasporlu futbolcu Ömer Gündostu, maçtan galip ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu maçtan galip ayrılmayı çok istedik. Hiçbir zaman oyundan düşmedik. Bütün arkadaşlarımı ve bu güzel taraftarımızı kutluyorum. Bu istek ve arzu devam ettiği sürece Konyaspor'un ligi layık olduğu yerde bitireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Kaleci Oğuzhan Bahadır, futbol şansının kendilerinden yana olduğunu vurgulayarak, "Çok zor bir maç oldu. Bursaspor'un da pozisyonları vardı. Ama golü bulan taraf biz olduk. Bulunduğumuz bu yeri hak etmediğimizi düşünüyorum. Ama bir şekilde buralara kadar düştük. Bu oyunumuz devam ederse buradan çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

(BÇ-İP-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title