Haberler

Konya 'Drift' Yapan Otomobilin, Motosiklet ve 1 Kişiye Çarpma Anı Kameraya Yansıdı

'Drift' yapan otomobilin, motosiklet ve 1 kişiye çarpma anı kameraya yansıdıKONYA'da bir sanayi sitesinde 'drift' yapan otomobilin, önündeki motosiklet ile yolda yürüyen 1 kişiye çarpma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

'Drift' yapan otomobilin, motosiklet ve 1 kişiye çarpma anı kameraya yansıdı

KONYA'da bir sanayi sitesinde 'drift' yapan otomobilin, önündeki motosiklet ile yolda yürüyen 1 kişiye çarpma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Fatih Mahallesi Eski Sanayi Sitesi içerisinde meydana geldi. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, sanayi sitesi içerisinde iddiaya göre 'drif' yaparak ilerlediği sırada kontrolden çıkıp, önündeki bir motosiklet ile yolda yürüyen 1 motosiklete çarptı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü ve yaya yere yuvarlandı. Motosiklet sürücüsü, kazayı yara almadan atlatarak ayağa kalktı. Diğer 1 kişi ise olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title