Haberler

Kocaeli Polisi'nden Son Hasat Operasyonu

Kocaeli'nde Polis Tarafından Gerçekleştirilen "Son Hasat" Operasyonunda Çeşitli Tarihlerde Çok Sayıda Suça Karıştıkları İddia Edilen 14 Kişi Yakalandı.

Kocaeli'nde polis tarafından gerçekleştirilen "Son Hasat" operasyonunda çeşitli tarihlerde çok sayıda suça karıştıkları iddia edilen 14 kişi yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kocaeli'nde geçmiş tarihlerde çok sayıda suça karışan kişilerin, cezaevinden tahliye olduktan sonra tekrar faaliyetlerine devam ettiğini tesbit ederek operasyon yaptı. 17 ayrı noktada eş zamanlı olarak yapılan ve "Son Hasat" adı verilen operasyonda Adem Ö, Yılmaz K, Ömer Faruk Ü, Can T, Asım C, Abdullah Y, Ümit K, Mustafa B, İlhan Ö, Murat G, Mustafa U, Ersin K, Mehmet Al Ö. ve Halil E. yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 30 adet fişek, 6 adet şarjör, 1 adet sahte sürücü belgesi ile 80 gram esrar ele geçirildi. Yakalanan şahısların Kocaeli'nde bir barın gasp edilmesi, bir şahsın dövülmesi, birçok şahıstan zorla para alınması ve bir şahsın trenden atılması suçlarını işledikleri iddia edilirken, soruşturma yönlü olarak sürdürülüyor.

(RY-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title